reklama
U
użytkownik 902
Gość
Jagodka ten kolor masz?tez polecam ta torbe
tak, bo wózek mam szaro-seledynowy z niebieskim, więc idealnie mi pasuje
a sa jednokolorowe?
Jest grafitowo-malinowa, taka jak moja i beżowo-brązowa. Szkoda, że tylko tyle tych kolorów, bo jakby były też jednokolorowe, to szły by jak woda z takim wyglądem w środku.
U
użytkownik 902
Gość
Kawo ja tą wózkową też mam, ale kiepska jest, ma jedną kiszonkę z boku, jedną płaską w środku i komorę główną. Poza tym jest mniejsza od tej i zapinana jest na taki kołeczek na gumce - nie otworzysz i nie zamkniesz tego jedną ręką A jak nie zamkniesz, to zawartość może się wysypać. Doprowadzała mnie do szału przy Klaudii, więc teraz sobie ulżę.
elifit
Moderatorka
Ooo to zapinanie na kołek to jakieś nieporozumienie. Też to miałam:/ Ja mam te z biedronki i mi styknie
Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Ja mam jeszcze swoja z Lidla z przed 5 lat ale gdyby nie to, to bym kupila
kopacz
Mummy :)
U
użytkownik 902
Gość
Ładnie zgrywa Ci się z wózkiem
reklama
emily_emu
Fanka BB :)
Ja zaszalalam na wyprzedazy na stronie zary. Czekam wlasnie na kuriera na pake ubran dla mlodego... Beda dobre za rok bo teraz juz wystarczy tych ciuchow :/
moj facet przyniosl z piwnicy wozek! WRESZCIE! Tak sie prezentuje w wersji jesien/zima z dopietym futerkiem
Juz nie moglam sie doczekac... Bo tak lezal biedny w piwnicy nie moge sie teraz nagapic i ciagle nim jezdze po domu haha.
Wyglada elegancko klasa!
moj facet przyniosl z piwnicy wozek! WRESZCIE! Tak sie prezentuje w wersji jesien/zima z dopietym futerkiem
Juz nie moglam sie doczekac... Bo tak lezal biedny w piwnicy nie moge sie teraz nagapic i ciagle nim jezdze po domu haha.
Tak wyglada ta bezowo brazowa
Wyglada elegancko klasa!
Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: