reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy lipcowek

ja mam zestaw 3 paczki po 43szt pampków w rozmiarze 1, 2 nie mam wcale :p M podjedzie i kupi, mamy miejsce, gdzie kupowaliśmy dla Oli i tam zawsze cena jest dobra (do rozmiaru 3, potem wychodzą drogo). dla Oli poszły nam chyba 2 zestawy 1 i potem jakoś ze 3 zestawy 2

reklama
Nie śmiejcie sie bo ja jeszcze nie mam fotelika....

tez nie mam :-D ale chyba w przyszlym tyg idziemy kupic, maxi cosi cabrio fix chce, jakis czarny :sorry:

Muszę tylko kupić nowe legginsy na wyjście ze szpitala. Bo chyba inne spodnie na ranę po cc sie nie nadadzą. A legginsy już mi się zużyły

ja nie wiem jeszcze czy bede miec to cc czy nie, ale tak ostatnio przymierzalam swoje spodnie sprzed ciazy...w sumie ciezko nazwa to przymierzaniem,...bo niektore przez stope nie przeszly albo zatrzymaly sie miedzy udami na kolanami...i nie wiem w czym bede chodzic...a za 2 tyg robie wyjazd z domu na d. slask i musze jakies ciuchy zabrac :angry:

a pieluchami mnie nie straszcie...nie mam nic :zawstydzona/y:

Wózka jeszcze nie posiadam, ale mam upatrzony :-)

Pieluszek na razie nie mam za dużo 1 paczka 1 (43szt.) i 1 paczka 2 (72szt. z Lidla). Mąż będzie się wprawiał w zakupach :-D

Koszulę ciążową na ramiączkach mam jedną. Trochę na mnie przyduża nie wiem czemu, ale zakładam, że ten 1-2 dni w szpitalu przetrwam w takiej. Mam jeszcze 3 w krótkim.

pola ja właśnie poluję na używaną bazę family fix do mojego pebble, ale więcej jak 350zł bym nie chciała dać... A Ty którą bazę i za le kupiłaś?

KiP masz rację ,że taka paczka na długo nie starczy. Ale jeżeli ktos nie ma miejsca do przechowywania, to robienie zapasów jest uciążliwe. A sklepów nie zamykają;-) więc w każdej chwili dokupić można.

Kopacz, ty ciuchów z okresu przed ciążą nie przymierzaj.na wyjście za szpitala to ciążowe przygotuj, albo przynajmniej bardzo mocno rozciągliwe. Niewiele kobiet ma to szczęście,że brzuch od razu wraca do pierwotnego kształtu. U większości różnica jest stosunkowo niewielka

Ostatnia edycja:
KiP masz rację ,że taka paczka na długo nie starczy. Ale jeżeli ktos nie ma miejsca do przechowywania, to robienie zapasów jest uciążliwe. A sklepów nie zamykają;-) więc w każdej chwili dokupić można.

Kopacz, ty ciuchów z okresu przed ciążą nie przymierzaj.na wyjście za szpitala to ciążowe przygotuj, albo przynajmniej bardzo mocno rozciągliwe. Niewiele kobiet ma to szczęście,że brzuch od razu wraca do pierwotnego kształtu. U większości różnica jest stosunkowo niewielka

dokładnie, wychodząc ze szpitala wyglądasz mniej więcej jak w 6-7 miesiącu :) dopiero po kilku tyg zacznij się wciskać w swoje rzeczy

reklama
Do góry