reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
A zapomniałabym.. od jutra do 29 go z okazji Dnia Matki -20% na wszystko w Rossmannie. Sprawdzajcie maila

Wow, na pierwszy rzut oka myślałam ze ta promocja dotyczy tylko zakupów dla mamy i malenstwa. Super, ze jednak dotyczy całego asortymentu.

Byłam wieczorem w lidlu i d.upa. Były tylko 2 sztuki miękkich stanikow. Ja bym chciała ten z usztywnianymi miseczkami, najchętniej rozmiar 80C ale takiego nie ma w ofercie (zupełnie bez sensu). Jutro jeszcze poszukam, ale sama nie wiem na jaki rozmiar sie zdecydować. Wg teorii Jagodki powinnam wziac 85B, ale 85 bedzie dla mne za duzy w obwodzie i nie wiem czy nie wezmę 80B. Oglądałam dzis rozmiary 85C i te miseczki wydały mi sie naprawde spore.

fajnie by bylo jakby taka promocja byla ale watpie zeby na wszystko bylo-20% i jeszce tyle dni:sorry:zobazcymy,dajcie znac:)

O!
byłoby fajnie z tym rosmanem, kupiłabym pieluszki rozm1, wtedy może by wyszła jakaś przyzwoita cena :)

Poza tym nic nie potrzebuję chyba, bo ostatnio jak były te -49% na makijaż to i tak nakupiłam mnóstwo niepotrzebnych rzeczy.
Ale zaraz naszykuję sobie listę to pewnie wyjdzie że jeszcze szampon, szczoteczka do żebów... itp, itd

Doczytalam o co chodzi z tym Rossmannem. Trzeba wygenerować kupon ze strony. Kupon jest jednorazowy. Oferta nie obejmuje jedynie produktów do żywienia niemowląt. Tak przynajmniej wynika ze strony. Jak sprawdzę w praktyce to dam znać:)

reklama
Hej
Wróciliśmy z Rossmanna. Kupiłam pampers małą paczkę mleczko hipp dużo do domu i kosmetyków. Zakupy za ponad 200 zł i w sumie odjęło mi ponad 40 zł.

Do góry