reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

No ja wiem tylko ze w tesco sa kasy dla ciezarnych... W leclercu to dla inwalidow ale kiedys pani mnie zawolala z konca kolejki... Milo mi sie zrobilo, a w biedrze to bez kitu baby na fochu.

reklama
Elifit, fajnie wygladasz :) ja ogladalam te sukienke, ale sie nie zdecydowalam. Kolor mi nie pasowal.
Tak piszecie o przepuszczaniu w kolejce. Mnie sie zdarzylo raz, a tak to ludzie scigaja sie ze mna, kto pierwszy do kasy. Maz sie ze mnie smial, ze przesadzam, ale dzis w biedrze byl swiadkiem, jak babka wyrwala, zebym tylko przed nia w kolejce nie stanela.

Elifit, właśnie fajna jest ta kiecka bo do karmienia też się nada. Niestety na mnie w biuście by kompletnie wisiała. Ale kupiłam sobie tą niebieską.

A w kolejkach mnie najbardziej śmieszy jak jakaś baba odwróci się, spojrzy na mój brzuch i szybko odwraca wzrok, że niby nic nie widziała. Ale wzrusza mnie empatia facetów... ciekawe skąd to się bierze...

Michalina dokladnie! Babska ktore szybko odwracaja wzrok sa zarabiste ;) staram sie juz nie chodzic do hipermarketow bo szybko trace nerwy i sie kloce. Jestem bezposrednia... :D

Jagódka ,nie wiem jaka rozmiarówka jest w biedronce ,ale na pewno inna niż nasza zwykła. Ja nosiłam przed ciążą 70DD, potem kupiłam 75F,(wyjątkowo ścisłe 75). W biedronce oglądałam 80 i chyba byłby za ciasny...

Pola ,sól fizjologiczną zawsze warto w domu mieć, z dzieckiem czy bez, na pewno się przyda.

A z wątku bazarowego ,zgodnie z moimi przypuszczeniami korzystam tylko ja i Jagódka;-)

Zastanawiam się tylko czy w Lidlu były chłopięce spodnie w roz 62/68? tak szybko poszły?

Byłam w biedrze i były tylko takie, że po przeliczeniu byłyby za duże - 85D, więc dałam spokój. Za to kupiłam sobie biały t-shirt

Ja nastawiłam się na miękki, bez fiszbin. Taki na początek do szpitala i ew do spania.
Potem na pewno kupię Allesy .Poprzednio się sprawdziły.

Mika, byly spodenki dla chlopcow 62/68 - zielone i niebieskie.
Co do biustonosza z biedry, one sa mocno scisliwe. Przed ciaza nosilam 75, i teraz 80 jest na styk.

reklama
Do góry