reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Ja mam Nianie Aventu i jest ok. Z tym ,że używana głownie w mieszkaniu lb 2 piętrowym domu. Na zew nigdy nie korzystałam więc nie wiem jaki ma max zasięg. A przed zakupem mąż czytał opinie więc nie znam
W domu super. Słyszę każdy oddech..

reklama
SCD 510
Tylko coś takiego znalazłam na opakowaniu

Właśnie przyszła paczka z organizerem na łóżeczko. Wybrałam ten który kiedyś wklejała Jagódka.
Trochę drogo jak na taki gadżet, ale mniej miejsca niż komoda. Tym bardziej ,że przy córce szybko przestała nam być potrzebna, dopiero w jej pokoju znalazła zastosowanie.
Szkoda ,że nie mam złożonego łóżeczka i nie mogę w pełnej krasie obejrzeć no i trzeba go obciążyć.
Póki co zamieszkały w nim pluszaki;-)

Ostatnia edycja:
Mika - moim zdaniem fajny taki organizer. Ja kupilam nazwyklejszy ,ktory niewiele miesci. Zobacze jak mi sie bedzie uzytkowalo i byc moze tez kupie ten pojemny

Ja organizer zrobiłam ze starego rożka ;) doszyłam tu i ówdzie i sprawdzał się.

A wiecie że mój 2,5 latek nie pała się do rowerku? Ledwo go na hulajnoge wyciągam.

Mika, czy mozesz wkleić link do tego organizera? Jesli to ten sam co mi sie podoba to tez chciałabym go zamówić.

Mika - a jak to sie montuje? Na haczyki?

EDIT: dobra. na kompie widać. na paski ;) na komórce widziałam tylko jedną małą fotkę

Ostatnia edycja:
reklama
Fajny ten organizer - na razie mam taki zwykły - jakoś najpotrzebniejsze rzeczy się ostatnio mieściły :tak: Ale nie powiem - ten kusi, oj kusi mnie :-)

Elifit - mój Mati dopiero w tym roku pokochał rower, a ma już 3,5 roku - wcześniej tylko biegowy, ale mam nadzieję, że dzięki temu biegowemu szybciej załapie jazdę na 2 kółkach :tak:

Do góry