reklama
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
jakie buti słodkie... zestaw świąteczny? :-)
Arteofbeauty
Zaangażowana w BB
myśle ,że może być swiąteczny bo to już 62rozmiar choc nie wiem jaki sie Aleks urodzi tak czy siak na bank bedzie mial juz prawie miesiac wiec moze byc spory
a butki H&M wybrala mu moja chrześnica (Zuzanna l.3,5 i jak je zobaczyła nie chciała puścić już)
a butki H&M wybrala mu moja chrześnica (Zuzanna l.3,5 i jak je zobaczyła nie chciała puścić już)
mb89
A my kupiliśmy wózek nareszcie i padło na x-landera...zamiast kupować jakiś szmelc za 1000 zł, wybraliśmy uzywany z ubiegłego roku, ale ma być w stanie idealnym. Z całym osprzętem. Mąż ma go dzis jechać odebrać, bo wysyłka byłaby horrendalnie droga...
Arteofbeauty
Zaangażowana w BB
też chcemy używke x landera bo wlaśnie nie czuje potrzeby nowego jak to sie aż tak nie niszczy raczej - moja siostra używała wózka powiedzmy półtora roku choć nie do końca bo mała szybko chciała chodzić i nie lubiła wózka nie mówiąc o tym ze sama wersja gondoli nie bardzo ma sie jakby zniszczyc a koła x lander ma w razie czego wymienne
Ag - KrK 89
Arteafbeauty mały elegancik będzie :-)
Pieknaszyszunia
U nas takie zmiany, wisi to nad łóżeczkiem Mieszka...
Zobacz załącznik 594253
Zobacz załącznik 594253
mb89
No ładnie Szyszunia.. do Mieszka by sie jeszcze Dobrawa przydała...co by było patriotycznie
reklama
Pieknaszyszunia
Hahaha, nazwisko mamy jak z hymnu, więc wystarczy, hihiNo ładnie Szyszunia.. do Mieszka by sie jeszcze Dobrawa przydała...co by było patriotycznie
Podziel się: