reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama
Ja kupilam aptamil z milupy pre bo to byla najmniejsza paczka i tylko dlatego to a nie inne.Przy Victorze w pl kupowalam nan a tu ono ma inna nazwe ( beba ) i bylam zadowolona.Jak bedzie potrzeba to pewnie zas na to przejde.

Ja kupie NAN HA 1. Tym tez dokarmiaja w klinice. A u mnie dieta bezmleczna od poczatku, pozniej powoli zaczne wprowadzac nabial i obserwowac

hmm, nam na szkole rodzenia mówili, żeby nawet nie myśleć o kupowaniu mleka. w sumie mamy tesco całodobowe i w razie czego można w nim spokojnie kupić kilka różnych rodzajów mleka, a jak chcesz karmić piersią, to mm w domu może przeszkadzać podsuwając łatwiejsze wyjścia zamiast prób.

tigi jak masz calodobowe to ok ale ja nie mam takiej mozliwosci kupna w kazdej chwili.Pamietam,ze przy Victorze w niedzele wyjadl oba cycki i nie bylo w srodku juz nic a nic a on dalej sie darl z glodu i wtedy wlasnie podalam mu mm i bogu dziekowalam,ze bylo w domu.Potem zas jakis czas tylko piers byla az zas wydarzyla sie podobna sytuacja,ze zero w piersi a on glodny...Wtedy nie mialam laktatora i nie poganialam laktacji,teraz mam i pewnie bedzie inaczej ale ja wole dmuchac na zimne a jedna paczka nie kosztuje majatku a i ja spokojniejsza :tak:

Ja nie ku[puje mleczka bo jak cos w szpitalu dawaja i na wyjscie 3 buteleczki tez....Ale ja nie dopuszczam innej mysli jak tylko cycek nawet jak małą mi na to nie pozwoli bede starac sie odciagac mleczko laktatorem i dawac moje....byle jak najdłuzej na moim mleczku:tak:

ciosek widzę ze kupiłas karuzelke ktora poleciłam..mam nadzieje ze bedzie słuzyc moja juz wyciagnieta i czeka na odpowiedni momet...ja mam zielona bo w pierwszej ciazy na poczatku nie wiedzielismy do konca jaka bedzie płec :D

Ostatnia edycja:
Maua nie jestesmy alergikami, ale z pierwszym synkiem od 3 roku zycia jezdzimy do alergologa, teraz pulmonologa. Nic nie jest zdiagnozowane, wszystko na ślepo leczone. Syn ma podejrzenie alergii, astmy oskrzelowej i refluksu. Stad te NAN Ha.
Ja ze wzgledu na wczrsniejsze doswiadczenia puszke mleczka kupie od razu. Zamierzam karmic cyca ale nic za wszelka cene

Kupiłam dzisiaj na hali w Carrefour w Czyżynach kocyk milutki i cieplutki 80x110 za astronomiczną kwotę 24,99 zł i sobie do szpitalnej torby paczkę ciasteczek zbożowych, paczkę biszkoptów i nimm2 :-p

reklama
Do góry