reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama
OREGANO Co stojaczka do wanienki to mialam taki dla pierwszego dziecka i nie polecam wydaje sie jakby cisnal lezacego na nim malucha mieciutka gabeczka na dno wanienki jest super.

mam dylemat z wyborem smoczka jesli ewentualnie bedzie mi potrzebna butla czy smok naczytałam sie o rozych kształtach roznych firm i mam mętlik w glowie.

Domi 85 temat lodówek był już jakis czas temu:) Jak się cofniesz to sie dokopiesz na pewno:)
Ja mam Beko i chwalę sobię, ale do zabudowy, bo taką chcieliśmy. cena coś koło 1000 chyba..nie pamiętam.

A zmywarkę kopiliśmy jakieś 2 miesiące temu z zelmera za 899 zł na promocji 60 cm i też sobie chwalę. Nie jest jakoś głośna, dobrze myję, ma 9 programów i opóźniony start, można ją ustawić żeby się włączyła za parę godzin jak nas nie ma:)....I tylko 60cm, 45 cm nie bierz pod uwagę, chyba, że nie masz gdzie postawić większej...bo wbrew pozorom nie ma najmniejszego problemu z zapakowaniem jej do pełna:)

kasiula ja kupiłam smoczki z aventu, ładne:) tyle narazie moge powiedzieć o nich bo dzidzia musi je wypróbować. A buteleczkę tez mam z aventu tą z serii natural, taka opływową. Kupiłam jedną w razie "w" bo chcę karmić piersią.

A co do fotelika do wanienki to jak dla mnie zbędny. Mamy anatomiczną wanienkę więc fotelik nie potrzebny. Ale jak ktos mam dużą wanne to czemu nie:) Jak na moje oko do kąpieli wystarczy pieluszka:) którą się upierze, bo w tych matach i gąbkach to tylko bakterie się kumulują...

jeżeli już to ja myślałam o takim leżaczku:
lezaczek-kapielowy-niski-tega.jpg

Załączniki

• lezaczek-kapielowy-niski-tega.jpg
    lezaczek-kapielowy-niski-tega.jpg
    5,5 KB · Wyświetleń: 43
wybralam NUK pamietam ze corcia pierwszy taki miala zobaczymy czy sie przyda i spisze ;)

OREGANO to ja mialam inny taki ktory ksztaltem przypominal cialko dziecka

Ja miałam dla Filipa smoczki MAM, teraz też mam takie...A butelki Aventu...nie wiem czy teraz też takie brać? Czy któraś używała może szklanych butli?

Słuchajcie, szukam jakiegoś fajnego rożka, jakie macie?

vici, zainspirowałaś mnie naklejkami na ścianę i też kupiłam :-D chciałam sowy, ale wyszło że jest zoo, o takie:

IMAG0413.jpg

w dodatku z wysyłką kosztowała 25zł więc jak któraś chce to mogę podać sprzedawce na allegro :-)

Załączniki

• IMAG0413.jpg
    IMAG0413.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Do góry