reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

lucere jakbyś szukała to mogę Ci mojego Męża polecić :):):) On robi sesje, głównie dziecięce, ale ciążowe też ;) Zbieramy się ciagle, żeby mi cyknął fotki, ale jak to się mówi "szewc bez butów chodzi" :D
Cieszę się, że choć na wieczór wraca Ci chęć pisania ;););)
O i ciekawe czemu Ci nie przysłali, ja miałąm ponad 200 zł i czekoladę plus jakieś próbki

reklama
ja od gemini dostałam kuleczki kauczukowe, ale raczej ich nie zjem :happy2:. W ogóle durnie nie potrafią mi odpisać na maila, który wysłałam im tydzień temu, że nie dosłali mi jednej rzeczy. Fajnie że tak pakują w folie bo od innej apteki dostałam kiedyś wszystko jak wyjęte z gardła

Czy któraś kupuje lub już ma taki leżaczek do wanienki? Bo mnie M namawia i się zastanawiam...

oregano - aż musiałam sprawdzić co to ten leżaczek, bo pierwsze słysze. Uważam ze to zbedny gadżet. Tak jak i wiele rzeczy które robią dla dzieci, bo rodzica młodego łatwo namówić, a dla pierwszego dziecka tym bardziej sie chce wszystko miec bo może sie przydac :) szczesliwie daleko mi i mezowi do tego..

Za to kupiłam dziś Thermomixa - dla siebie i męża i dzidzi, i chusteczki Huggies pure - fajna promocja w Piotrze i Pawle.

Ostatnia edycja:
Odnośnie apteki gemini- jak tam się płąci? Przy odbiorze czy wcześniej trzeba zrobić przelew? Ja tworzę listę zakupów- w poniedz.planuję zamawiać

Tak siedzę sobie i mi się przypomniało.... Wiadomo, że nasze dzieciaczki urodzą się zimą. Kupujecie im do wózka jakiś specjalny śpiworek? Czy tylko będziecie dzieciaka ubierały w kombinezon? Tak się zastanawiam czy kombinezon i do tego jeszcze śpiwór w wózku to nie za dużo? Ewentualnie myślałam o czymś takim: DWUSTRONNY ŚPIWOREK do wózka_ szarfa_KOLORY (3618792207) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Jaki rozmiar pościeli kupiłyście? 120x90 będzie dobra?

majka ja narazie do gondoli nie kupuje spiworka.Mam grube kombinezony i mlody bedzie lezal na skorze z barana (tu taka moda) a mam ja jeszcze po Victorze i ewentualnie kocyk.Choc nie mowie,ze nie kupie pozniej zobacze jak bezie w tym zestawie co planuje do gondolki.Mysle,ze spiworek i kobinezon to juz za duzo.W razie czego w necie tego pelno i kupic mozna w kazdej chwili a ten spiworek do gondolki nie bedzie pasowal do spacerowki za rok i tez tworzy dodatkowe koszta no i pytanie na ile duza jest gondola czy na koniec zimy maluch sie zmiesci w tym spoworku?Ja stawiam na kombinezony.Spiwor bede kupowala za rok do spcerowki to na bank a teraz...sie wstrzymuje.

reklama
majka ja mam, bo dostałam ;) Dostałam 3 kombinezony różnej grubości i śpiwór, więc to jak będę ubierała będzie zależało od pogody i czy moje dziecię będzie zmarźluchem ;););) Wyjdzie w trakcie ;)
lucere moja znajmoma ma Thermomixa i jest BARDZo zadowolona. Mówi, że robi w nim wszystko

Do góry