Koralikowa - co masz to używaj chybaże Ci zbywa pieniedzy moja siostra dla pierwszego synka dostała turystyczne i używała cały czas, było dobrze. Przy drugim ktos jej dał drewniane i w sumie je rozstawiła. Teraz my po niej przejmiemy. Jakbym miała turystyczne to bym używała i już, a jak sie okaże że Ci źle z nim to wtedy wymieniaj
reklama
Koralikowa
Fanka BB :)
basia ale ja nie mam tego stopniowanego,mam fioletowe na dole,,zwykle takie...bez niczego...
lucere kurde tylko o to chodzi,ze nie chce szalec z lozeczkami to raz,a dwa jak teraz nie wezme to potem co powiem kumpeli daj mi bo teraz juz chce....
Mnie przeraza to schylanie sie itp,,tak na dole dziecko...nie sztywne,plecki nie beda sztywno,,,kurde sama nie wiem...
lucere kurde tylko o to chodzi,ze nie chce szalec z lozeczkami to raz,a dwa jak teraz nie wezme to potem co powiem kumpeli daj mi bo teraz juz chce....
Mnie przeraza to schylanie sie itp,,tak na dole dziecko...nie sztywne,plecki nie beda sztywno,,,kurde sama nie wiem...
Baśka_28
koralikowa to nie wiem już zależy od Ciebie co wybierzesz.Ja wybrałam te drewniane bo moim zdaniem są najlepsze ale jeśli masz dostać to bierz co dają (ja sama musiałam kupić wiec padło na drewniane ale jakby dawali turystyczne pewnie bym wzięła) a za tą kaskę co masz wydać na łóżeczko to kup dzidzi lub sobie coś innego przydatnego
Koralikowa my mamy takie zwykłe, drewniane.
Dziewczyny byłąm dzisiaj w tesco na zakupach. Zajrzałam na dział dla dzieciaczków i mają promocje na ciuszki -30% oraz -70%. Także jakby któraś była zainteresowana to podaję info. Ja oczywiście zaszalałam i wrzuciłam do koszyka kilka rzeczy :-)
Dziewczyny byłąm dzisiaj w tesco na zakupach. Zajrzałam na dział dla dzieciaczków i mają promocje na ciuszki -30% oraz -70%. Także jakby któraś była zainteresowana to podaję info. Ja oczywiście zaszalałam i wrzuciłam do koszyka kilka rzeczy :-)
Koralikowa - ja turystyczne tez mam ale rozstawiam dopiero po 3 albo 4 miesiacach - tez wlasnie nie lubie tego schylania - aczkolwiek maz pracuje w zakladzie produkujacej materace/gabki i moze zrobic materac do niego taki grubszy z memory foam na gorze - tylko ze ja wole aby zrobil taki ale nizszy na ok 10/15 cm...
wiec poczekam az Mloda troszke podrosnie - na teraz mam kolyske
aaaa - ale wlasnie mozna kupic takie wklady do lozeczek turystycznych ze dzidzia jest wysoko
to sie chyba nazywa bassinet
wiec poczekam az Mloda troszke podrosnie - na teraz mam kolyske
aaaa - ale wlasnie mozna kupic takie wklady do lozeczek turystycznych ze dzidzia jest wysoko
to sie chyba nazywa bassinet
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Koralikowa ja uwazam ,ze jak daja to bierz a kase na lozeczko wydaj no cos innego dla malucha.Poszukaj na allegro czy gdzies podwieszke do niego albo nawet w sklepach i dokup normalny materacyk i bedzie cacy.Ja przy Victorze mialam na poczatku turystyczne-rodzilam w Pl i czekalam na paszport dla mlodego i dopiero jak mialam dokumenty przyjechalam do Austrii.Dopiero tu mialam drewniane.Do turystyczego dokupilam wlasnie podwieszke i maluch byl wysoko,bez schylania co po cc byloby tragedia.Teraz widzialam w sklepach mozna kupic w kaplecie ale i osobno sprzedaja te podwieszki i sa stabilne nie ma sie co bac!
Teraz w domu na gorze u mldego w pokoju bedzie drewniane a to turystyczne z podwieszka bede miala na dole w razie co.
Teraz w domu na gorze u mldego w pokoju bedzie drewniane a to turystyczne z podwieszka bede miala na dole w razie co.
MamUśKaaa88
Koralikowa ja sama się zastanawiałam, czy nie kupić turystycznego, bo moja koleżanka przekładała swoje Maluchy z drewnianego do turystycznego, bo Jej się lepiej z Niego korzystało. No schylanie może nie do końća wygodne, ale jak masz dostać to ja bym brała Ja dostałąm drewniane, wiec mam drewniane Fakt, że dokupiliśmy kołyskę, ale to dlatego, że łóżeczko nie wchodzi nam do sypialni
Aia pochwal się wózeczkiem
Aia pochwal się wózeczkiem
koralikowa tyle jest opinii o turystycznych, co ludzisk;-) Jedni uwielbiają, drudzy wolą drewniane. Każde ma swoje plusy. Turystyk generalnie uchodzi za bezpieczniejszy, bo Bąbel nie wyrżnie w szczebelki, nie zawinie mu się nóżka między nimi, ani nic w tym guście. Z kolei ma zdecydowanie gorszą wentylację i jednak jest tekstylny, do tego mniej stabilny.
Ale...Jak już masz mieć za darmo, to ja bym nie wybrzydzała tylko brała jak fajne, chyba, że całkiem Ci kolor i fason nie leżą.
My mamy turystyka na wyjazdy i ma podwieszanie 3 stopniowe, do tego przewijak, jest bardzo fajne
Mamuśka mówisz - masz
Pisałam Wam, że kupiliśmy wózek podwójny. Całkiem niechcący wyszło i tylko dlatego, że była duża obniżka, bo model zeszłoroczny i pewnie chcieli się pozbyć;-) Woda na mój młyn. Nigdy o takim kosmicznym wózku nie pomyślałam nawet, ale skoro już jest okazja, to warto przetestować.
Pojeździłam nim po sklepie, pooglądałam dokładnie, rozmontowałam, zmontowałam, złożyłam, rozłożyłam itp i doszłam do wniosku, że patenty są rewelacyjne! I pomimo, że wygląda odpałowo, to go chcę, bo zwyczajnie jest funkcjonalny.
Nie ma niestety żadnych miarodajnych opinii w necie o tych wózkach, nie schodzą jak świeże bułeczki, nie wiem czego się można spodziewać, ale jestem dobrej myśli, bo całość wygląda solidnie, gładko chodzi, nic nie wciska się na siłę, nie trzeba się szarpać itp.
Co mnie cieszy to to, że choć spacerówka nie jest wielka, to posłuży jeszcze trochę na pewno, bo nasza mała ma luzy, a w ostateczności zawsze można usunąć daszek i po krzyku, gondola jest duża - długa i dość szeroka, od X-Landerowej np. dużo większa, co w przypadku takich wózków rzadkość. No i całość jest jednak lekka i składa się do małych rozmiarów, tak, że z luzem do bagażnika nie-kombiaka wjedzie.
Jak się uprzeć mogę w nim wozić jedno dziecko już teraz, tyle, że to jednak kolos jest w porównaniu do mojego Navingtona, więc chyba się wstrzymam, choć korci mnie, żeby przetestować w terenie...
Ale do rzeczy oto on:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: Mima KOBI wózek głęboko-spacerowy dla dwójki dzieci od urodzenia - JEDEN Z NAJMNIEJSZYCH WÓZKÓW DLA BLIŹNIĄT
Ale...Jak już masz mieć za darmo, to ja bym nie wybrzydzała tylko brała jak fajne, chyba, że całkiem Ci kolor i fason nie leżą.
My mamy turystyka na wyjazdy i ma podwieszanie 3 stopniowe, do tego przewijak, jest bardzo fajne
Mamuśka mówisz - masz
Pisałam Wam, że kupiliśmy wózek podwójny. Całkiem niechcący wyszło i tylko dlatego, że była duża obniżka, bo model zeszłoroczny i pewnie chcieli się pozbyć;-) Woda na mój młyn. Nigdy o takim kosmicznym wózku nie pomyślałam nawet, ale skoro już jest okazja, to warto przetestować.
Pojeździłam nim po sklepie, pooglądałam dokładnie, rozmontowałam, zmontowałam, złożyłam, rozłożyłam itp i doszłam do wniosku, że patenty są rewelacyjne! I pomimo, że wygląda odpałowo, to go chcę, bo zwyczajnie jest funkcjonalny.
Nie ma niestety żadnych miarodajnych opinii w necie o tych wózkach, nie schodzą jak świeże bułeczki, nie wiem czego się można spodziewać, ale jestem dobrej myśli, bo całość wygląda solidnie, gładko chodzi, nic nie wciska się na siłę, nie trzeba się szarpać itp.
Co mnie cieszy to to, że choć spacerówka nie jest wielka, to posłuży jeszcze trochę na pewno, bo nasza mała ma luzy, a w ostateczności zawsze można usunąć daszek i po krzyku, gondola jest duża - długa i dość szeroka, od X-Landerowej np. dużo większa, co w przypadku takich wózków rzadkość. No i całość jest jednak lekka i składa się do małych rozmiarów, tak, że z luzem do bagażnika nie-kombiaka wjedzie.
Jak się uprzeć mogę w nim wozić jedno dziecko już teraz, tyle, że to jednak kolos jest w porównaniu do mojego Navingtona, więc chyba się wstrzymam, choć korci mnie, żeby przetestować w terenie...
Ale do rzeczy oto on:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: Mima KOBI wózek głęboko-spacerowy dla dwójki dzieci od urodzenia - JEDEN Z NAJMNIEJSZYCH WÓZKÓW DLA BLIŹNIĄT
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Aia ale ma patenty nawet nie wiedzialam,ze takie rzeczy mozna robic i gondola jest spacerowka ,lekki z tego co podaja i wyglada calkiem fajnie Najwazniejsze aby sie dobrze sprawowal i abyscie byli zadowoleni a jaki kolor macie?Bo jesli pisalas to mi umknelo.
reklama
Aia ale ma patenty nawet nie wiedzialam,ze takie rzeczy mozna robic i gondola jest spacerowka ,lekki z tego co podaja i wyglada calkiem fajnie Najwazniejsze aby sie dobrze sprawowal i abyscie byli zadowoleni a jaki kolor macie?Bo jesli pisalas to mi umknelo.
Kosmos, co nie;-)? Też byłam " przerażona" jak pierwszy raz go zobaczyłam. Zaśmiałam się i powiedziałam miłemu panu sprzedawcy, "dziękuję nie", poszukuję czegoś funkcjonalnego, nie dizajnerskiego...Dzięki mamie, z którą byłam, zaczęłam jednak przy nim gderać i okazało się, że patenty są kosmiczne owszem, ale funkcjonalności i praktyczności odebrać im nie sposób.
Koloru wybrać nie mogliśmy, bo to był jeden jedyny model z kolekcji zeszłorocznej, której już nie mają, więc...Grafit + amarantowe wkładki.
Kolor jak moje pelargonie Nieco zajzajerowty, ale może na zimę to dobrze;-)
Podziel się: