reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1381679556.636005.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1381679563.319205.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1381679570.418962.jpg

Mnie żadko uswiadczyc można ostatnio ale jestem w szpitalu co chwila do tego 2 małych dzieci , kolki watrobowe i remont ... Wpadłam pokazać pokój księżniczki , skonczylismy w zeszłym tygodniu :) mam nadzieje ze sie spodoba :) podczytuje was kochane jak mam sile utrzymać telefon ....
Mamy jeszcze już gotowa kolyske w salonie na dole a wyglada tak

ImageUploadedByForum BabyBoom1381679714.086513.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1381679729.985159.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1381679556.636005.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1381679556.636005.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 78
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1381679563.319205.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1381679563.319205.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 78
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1381679570.418962.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1381679570.418962.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 76
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1381679714.086513.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1381679714.086513.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 78
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1381679729.985159.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1381679729.985159.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Agusia - wszystko przesliczne!!!!! no i prawdziwy pokoj krolewny:tak:

a co sie dzieje ze co chwile w szpitalu jestes??
i jak zdarzylas juz wszystko urzadzic dzielna kobieto???:szok::-D:-D

a moze zalozymy osoby podtopic - pokoje dla naszych Maluszkow???
mysle ze juz powoli bedziemy sie wszystkie za to zabierac :D

Agusia woow ale czadowo masz zrobione-wow...

A ja musze popstrykac fotki ciuszkow,bo dostałam od trzech osob i potem nie chce pomylic co komu mam oddac.

A kacikahm ja to w grudniu raczej kupie,zrobie-bo narazie brak funduszy.

Aia fajny ten wózek ;););) i wcale nie wygląda "odpałowo" ;P
agusia super pokoik!
Ja też dostałam dziś od szwagierki ciuszki, mam już tak zapchaną szafę, że jak tak dalej pójdzie to się graty Młodego nie pomieszczą w pokoju :p

Dzięki dziewczyny :)

Co do piesow to mam 2 yorki :) potwory hihi
Tiluchna mam kolki watrobowe połączone ze spazmami żołądka i wymiotami ... Lekarze twierdza ze ból gorszy jak porodowy... Potwierdzam !
Ciezko jest ... Jak tylko trochę lepiej jest to działam ile moge zeby sie wyrobić ... Pokój już gotowy, torba spakowana wczoraj , ubranka małej , ręczniki, pościel, kocyki , różki itd poprane , poprasowane i poukładane na półkach pomiędzy atakami , lepiej mi psychicznie wiedząc ze już gotowe.
Niby 3 ciaza to już powinno być jak przysłowiowe splunac ... A tym czasem tak powikłana , bolesna , nieprsewidywalna ze poezja!!!! W życiu bym sie nie spodziewała ze mnie takie historie spotkają ... Eh :/

Agusiakemisia - śliczny pokoik i taki różowy :-) musisz być zmęczona tym wszystkim , ale już niedługo i wasza królewna dołączy do waszych dzielnych rycerzy :-D Wytrwałości życzę i zdrówka żeby ci te kolki dały trochę odsapnąć :wściekła/y:

Agusia - wiem dokladnie o czym mowisz;-)
tez myslalam ze 3 ciaza bedzie po prostu jak pstrykniecie palca a porod to w ogole przespie:-D
w zyciu nie myslalam ze wyladuje na podtrzymaniu Mlodej i bede sie borykac z tyloma problemami

natomiast wszystkie polozne zgodnie powiedzialy ze 3 dziecko jest wlasnie naughty i bardzo czesto sprawia problemy w brzuszku;-)

juz niedlugo;-)

reklama
agusiakemisia współczuję przeżyć...Mam nadzieję, że choć troszkę będzie lepiej.
Śliczny pokoik:tak: Widzę, że też baldachim tiulowy macie, ekstra, bardzo je lubię. Córcia ma do tej pory swój:tak:
Kołyska czad. U nas też będzie w salonie. A Młody ma takie samo krzesełko jak nasza córa, wysłuży się:-D

Do góry