reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

o widzę że do happy kidsa się muszę wybrać ;-) takie słodziasy tam mają - ale to w listopadzie dopiero
no i jeszcze wtedy o h&m i smyka zahaczę i mam zamiar na początku grudnia się za segregowanie i pranie zabierać

a ja kupiłam takie coś:
resize.php

i takie:
resize.php

resize.php

i jeszcze:
resize.php

:-)

reklama
cudenka jak zwykle. rozklejam sie na widok wszytskiego co male i do ubrania a jak pomysle ze niedlugo bedziemy ubierac w to nasze slodziutkie malenstwa to juz nie moge sie doczekac :-)

dziewczyny, wlasnie ogladam posciel do lozeczka i powiedzcie mi, jaki wybrac rozmiar?

90x120 czy 100x135?????

lozeczko kupuje w rozmiarze 120x60

Choc nie jestem stuprocentowo pewna bo nie mam doswiadczenia z posciela dla naszych Skarbow ale ze bardzo dzis tu pusto to wyraze swa opinie: wydaje mi sie ze 90 na 120 optymalnie pasuje do wymiarow lozeczka bo taka duza posciel to chyba nie bardzo...tak na moja chlopska logike...

Ja przy pierwszym dzieciatku kupilam te wieksza i starczyla mi na kilka lat.Teraz tez kupie wieksza,bo nie ma problemu w podwiniciu kawalka.Chyba,ze ktos chce taka akurat ,a potem kupi druga wieksza.

ja też mam tą większą bo po prostu nie wiedziałam że są mniejsze ;-)

ale zaczęłam jej używać jak Izek miała około roku hehe, rok się w szafie kurzyła

Ja sie chyba zdecyduje na ta mniejsza posciel ze wzgledu na to ze dostalam mnostwa poszewek w tym rozmiarze od cioci po mojej siostrzeniccy malej wiec dla mnie chyba wyjdzie ekonomiczniej potem dokupic wieksza posciel niz teraz inwestowac w "tysiace" powloczek.

A ten link to niestety tylko dla mamus ktore juz maja inne bobaski poza tymi w brzuszku. chyba ze im zdjecie z usg wkleje:laugh2:

wiesz to chyba nie jest zły pomysł :-)
w końcu co takiemu maluszkowi od pierwszych dni życia też sięręczniczek należy ;-) a oni mogą mieć nadzieję że będziesz używać ich produktów (swoją drogą cholernie dobrych choć drogich)

reklama
Mój dzidziuś już jest tak zaopatrzony w ciuszki, że chyba tylko kilka sztuk trzeba będzie dokupić :-). Dostaliśmy wczoraj całą torbę maleńkich ubranek po mojej siostrzenicy, trzeba je tylko przejrzeć, posegregować i poprać, bo leżały już ładnych parę miesięcy. No i dokupić coś cieplejszego, bo Maja rodziła się późną wiosną i nie potrzebowała zimowych kreacji w rozmiarze mikro ;-)
A mój dzidziek udowadnia, jakiej jest płci - jak przeglądałam te wszystkie ubranka, to spał, ani się ruszył. A wystarczyło, że usiadłam, włączyłam tv i leciał sport - od razu zaczął kopać :-). Takie małe, a już pokazuje, co go ciekawi;-)

Do góry