reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Moj kochany maz z kolei dzis po ujrzeniu slicznego zimowego kombinezonika dla Najmniejszych w kolorze Roz:tak: zapytal tylko: Tobie tez sie podoba? i kupil go. Musze powiedziec ze ma super gust i szybko podejmuje decyzje (mi trudniej zawsze:confused: ) i ostatnio tez bez dlugiego zastanowienia kupilismy kilka komplecikow dla Coreczki (czapeczka, buciki, rekawiczki, spioszki, body itp itd) przy czym Moj Kochany niezle utargowal sie ze sprzedawca! Wiec pare rzeczy juz mam!

Wiśnia, Susumali czekam na zdjecia malenkich ciuszkow:nerd:

Susumali, zazdroszcze zaangazowania meza. moj owszem, placi, nie marudzi ze za duzo kupuje (jeszcze!!) ale do zachwytu to mu daleko:baffled: jak ostatnio sie zapytalam czy mu sie podoba i dlaczego tak tylko zerka i kiwa glowa to mi odpowiedzial: "a co mam uszami klaskac?" i zaczal sie smiac:baffled:

okropny ignorant, a jak sam cos kupi dla malej to taaaaki dumny.

Mój sam nic nie kupuje ale na szczęście podoba mu się wszystko co ja kupuję :happy: Mam już stertę tych ubranek, częściowo nowe, częściowo używane, muszę jakoś to teraz posegregować :laugh2:
Zabrałam się dziś za robienie fotek ale padły akumulatorki w aparacie, więc aktualnie się ładują, najdalej jutro postaram się wrzucić jakieś fotki ale... czekam też na Wasze! Wiśnia i susumali, pokazywać.. pokazywać :tak:

no to moje nabytki wczorajsze (fotki ze stronki uvy)
body%20biale%20500.jpg

body%20napka8%20500.jpg

body%20napka%20500.jpg

body%20pastel%20bla%20500.jpg

body%20turkusy%20500.jpg

kombi%20500.jpg

spodnie%20tkanina%20J%20500.jpg

wsio w rozmiarze 74 - znaczy na potem :-)

a dzisiaj kupiłam Izce kurtkę bo ziiimno się zrobiło brrr i tym sposobem ni mam już nic a nic kasy :baffled:

Susumali ale Ty chiba nie mieszkasz w Polsce co? czy mi się źle kojarzy?
bo w sklepie internetowym uvy są za 5 zł taniocha straszliwa ;-)
UVA - Sklep internetowy
ja to już tam 2 razy zakupy machnęłam i na tym nie koniec ale niech się małe najpierw urodzi ;-)

Strasznie fajne są te oczojebne kolorki ciuszków z UVA :laugh2: Też coś na pewno tam zamówię :tak: A teraz moje ciuszki które już uzbierałam (a raczej ich część ;-) )

nooo niezła kolekcja :-)
najsłodsza sukienusia z serduszkami boska po prostu, miodzio
a w takiej bluzeczce z napisem "mumy's having a bad day" to moje dziecię by chyba chodziło na okrągło ;-)

reklama
dziewczyny, ale slicznosci :-)

ja wczoraj odebralam paczke z uvy a dzis bylam w sklepie hapy kids i tez kupilam cos "na pozniej" hehe

zrobie zdjecia i wam pokaze:cool2:

Do góry