reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Moj kochany maz z kolei dzis po ujrzeniu slicznego zimowego kombinezonika dla Najmniejszych w kolorze Roz zapytal tylko: Tobie tez sie podoba? i kupil go. Musze powiedziec ze ma super gust i szybko podejmuje decyzje (mi trudniej zawsze ) i ostatnio tez bez dlugiego zastanowienia kupilismy kilka komplecikow dla Coreczki (czapeczka, buciki, rekawiczki, spioszki, body itp itd) przy czym Moj Kochany niezle utargowal sie ze sprzedawca! Wiec pare rzeczy juz mam!
Wiśnia, Susumali czekam na zdjecia malenkich ciuszkow
Susumali, zazdroszcze zaangazowania meza. moj owszem, placi, nie marudzi ze za duzo kupuje (jeszcze!!) ale do zachwytu to mu daleko jak ostatnio sie zapytalam czy mu sie podoba i dlaczego tak tylko zerka i kiwa glowa to mi odpowiedzial: "a co mam uszami klaskac?" i zaczal sie smiac
okropny ignorant, a jak sam cos kupi dla malej to taaaaki dumny.
Susumali, zazdroszcze zaangazowania meza. moj owszem, placi, nie marudzi ze za duzo kupuje (jeszcze!!) ale do zachwytu to mu daleko jak ostatnio sie zapytalam czy mu sie podoba i dlaczego tak tylko zerka i kiwa glowa to mi odpowiedzial: "a co mam uszami klaskac?" i zaczal sie smiac
okropny ignorant, a jak sam cos kupi dla malej to taaaaki dumny.
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Mój sam nic nie kupuje ale na szczęście podoba mu się wszystko co ja kupuję Mam już stertę tych ubranek, częściowo nowe, częściowo używane, muszę jakoś to teraz posegregować
Zabrałam się dziś za robienie fotek ale padły akumulatorki w aparacie, więc aktualnie się ładują, najdalej jutro postaram się wrzucić jakieś fotki ale... czekam też na Wasze! Wiśnia i susumali, pokazywać.. pokazywać
Zabrałam się dziś za robienie fotek ale padły akumulatorki w aparacie, więc aktualnie się ładują, najdalej jutro postaram się wrzucić jakieś fotki ale... czekam też na Wasze! Wiśnia i susumali, pokazywać.. pokazywać
Susumali ale Ty chiba nie mieszkasz w Polsce co? czy mi się źle kojarzy?
bo w sklepie internetowym uvy są za 5 zł taniocha straszliwa ;-)
UVA - Sklep internetowy
ja to już tam 2 razy zakupy machnęłam i na tym nie koniec ale niech się małe najpierw urodzi ;-)
bo w sklepie internetowym uvy są za 5 zł taniocha straszliwa ;-)
UVA - Sklep internetowy
ja to już tam 2 razy zakupy machnęłam i na tym nie koniec ale niech się małe najpierw urodzi ;-)
reklama
Podziel się: