reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
U mnie tez pod tym wzgledem srednio, ale staram sie co jakis czas dla Malej cos kupic- dzis ofiara padly spioszki pluszowate w kolorze (po raz pierwszy) niebieskim! Bo powoli roz mi sie nudzi... Zdjec po pierwsze nie umiem wkleic a po drugie nie mam takiej karty co jest potrzebna...
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ja pozamawialam troche kosmetykow dla mego,oliwke,kremik,chusteczki i kilka drobiazgow jeszcze,podklady do przewijania,pieluchy tetrowe i flanelowe,sczotke i grzebien:-) (moje dzieciaki obydwoje mialy kudlate glowki ),sliniaczki,smoczki dwa Aventu;-) i juz wiecej nie pamietam,ale cos tam bylo.Na razie doslzy kosmetyki Nivea i pieknie pachna.Nie dziwne,ze potem dzieciaczki maja taki boski zapach...nic tylko schrupac
a moje malenstwo dostalo wczoraj od babci dwie pizamki slodkie. w poniedzialek wstawie fotki.
bo w 5-10-15 jest promocja ze dwa pajace za 29.95, z czego niektore cudne welury sa za 40 zl za sztuke wiec naprawde sie oplaca!
bo w 5-10-15 jest promocja ze dwa pajace za 29.95, z czego niektore cudne welury sa za 40 zl za sztuke wiec naprawde sie oplaca!
a moje malenstwo dostalo wczoraj od babci dwie pizamki slodkie. w poniedzialek wstawie fotki.
oooo ja dzisiaj jadę na zakupy i mam w planach: 5-10-15, H&M, Smyka no i dla starszej Bata i jakiś Bartek czy cóś - butów moje biedne dziecię na zimę nie ma
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
A ja bylam drugi dzien na Tych Targach dla Dzieciaczkow i zamowilismy i zaplacilismy z mezem komplet trzydrzwiowa szafa, komoda z przewijakiem i lozeczko 140 na 70cm- pieknie wykonczone w kolorze braz bez zadnych tam jakis ozdob czy co bo to mozna indywidualnie "doprawic": jESTEM TAKA HAPPY!!! Teraz czeka na nas odebranie tych mebli, skrecenie no i dodatki: materac, posciel, baldachimek i takie tam...same wiecie ale najwazniejsze juz zalatwione!!!! O tym jak to bedzie przebiegac, na pewno Wam opisze....
reklama
susumali, ciesze sie razem z toba i zadroszcze :-) szkoda tylko ze z tymi zdjeciami masz taki problem i nie mozemy sobie twoich cudow pooglodac!
a moje malenstwo dostalo dzis od drugiej babci rozek z materacykim kokosowym (w zyciu bym tego sama nie kupila!) i kilka dresikow rozowiastych. ladniutkie to wszystko i milo jak babcie zaczynaja sie wlaczac. wczoraj jedna, dzis druga... a to dopiero poczatek
a moje malenstwo dostalo dzis od drugiej babci rozek z materacykim kokosowym (w zyciu bym tego sama nie kupila!) i kilka dresikow rozowiastych. ladniutkie to wszystko i milo jak babcie zaczynaja sie wlaczac. wczoraj jedna, dzis druga... a to dopiero poczatek
Podziel się: