reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
nikt nie ma nic nowego :confused: ???
nie wierzę, dawać mi tu foty!!!
ja nic nie mam ale tylko dlatego że w portfelu mam całe 60 zł, które dziś wydam na gina :baffled:

U mnie z kasa tez tak srednio;-) .Musze dzis zaplacic rate za kredyt(300 zl),za prad (400) i synkoiw za angielski...:szok: .Zrezzta powazniejsze zakupy zapewne po Nowym Roku:tak:

U mnie tez pod tym wzgledem srednio, ale staram sie co jakis czas dla Malej cos kupic- dzis ofiara padly spioszki pluszowate w kolorze (po raz pierwszy) niebieskim! Bo powoli roz mi sie nudzi... Zdjec po pierwsze nie umiem wkleic a po drugie nie mam takiej karty co jest potrzebna...:no:

Ja pozamawialam troche kosmetykow dla mego,oliwke,kremik,chusteczki i kilka drobiazgow jeszcze,podklady do przewijania,pieluchy tetrowe i flanelowe,sczotke i grzebien:-) (moje dzieciaki obydwoje mialy kudlate glowki:-D ),sliniaczki,smoczki dwa Aventu;-) i juz wiecej nie pamietam,ale cos tam bylo.Na razie doslzy kosmetyki Nivea i pieknie pachna.Nie dziwne,ze potem dzieciaczki maja taki boski zapach...nic tylko schrupac:-D :tak:

a moje malenstwo dostalo wczoraj od babci dwie pizamki slodkie. w poniedzialek wstawie fotki.

bo w 5-10-15 jest promocja ze dwa pajace za 29.95, z czego niektore cudne welury sa za 40 zl za sztuke wiec naprawde sie oplaca!

a moje malenstwo dostalo wczoraj od babci dwie pizamki slodkie. w poniedzialek wstawie fotki.

bo w 5-10-15 jest promocja ze dwa pajace za 29.95, z czego niektore cudne welury sa za 40 zl za sztuke wiec naprawde sie oplaca!

oooo ja dzisiaj jadę na zakupy i mam w planach: 5-10-15, H&M, Smyka no i dla starszej Bata i jakiś Bartek czy cóś - butów moje biedne dziecię na zimę nie ma :eek:

A ja bylam drugi dzien na Tych Targach dla Dzieciaczkow i zamowilismy i zaplacilismy z mezem komplet trzydrzwiowa szafa, komoda z przewijakiem i lozeczko 140 na 70cm- pieknie wykonczone w kolorze braz bez zadnych tam jakis ozdob czy co bo to mozna indywidualnie "doprawic": jESTEM TAKA HAPPY!!! Teraz czeka na nas odebranie tych mebli, skrecenie no i dodatki: materac, posciel, baldachimek i takie tam...same wiecie ale najwazniejsze juz zalatwione!!!! O tym jak to bedzie przebiegac, na pewno Wam opisze....:dry:

reklama
susumali, ciesze sie razem z toba i zadroszcze :-) szkoda tylko ze z tymi zdjeciami masz taki problem i nie mozemy sobie twoich cudow pooglodac!

a moje malenstwo dostalo dzis od drugiej babci rozek z materacykim kokosowym:szok: (w zyciu bym tego sama nie kupila!) i kilka dresikow rozowiastych. ladniutkie to wszystko i milo jak babcie zaczynaja sie wlaczac. wczoraj jedna, dzis druga... a to dopiero poczatek:-D

Do góry