reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

ach o tych ubraniach to szkoda gadać. obleciałam naprawdę wszelki możliwe sklepy w gdańsku szukałam spodni na sanki dla Szymka i oczywiście nic nie kupiliśmy bo nie ma albo rozmiaru albo zupełnie nie ma. kupiłam jedynie spodnie podszyte polarem-bo Szymek nie chce nosić rajstop więc cieniutkie kalesonki i te spodnie będzie mu ciepło a na teraz to same spodnie i skarpetki.

ale tak ogólnie to nic nie ma dla tych dzieci mam wrażenie że wszystko z tamtego roku a jak jakaś nowośc to kolory szare bure.o butach nie wspomne.Szymek ma kozaki z Ecco z tamtego roku.

reklama
rosmerta, bardzo fajne zakupy!! Ja też muszę zacząć rozglądać się za kombinezonem do Stacha, ale jakoś tak nie mogę się zmotywować....

Wolfia, bardzo ladna bluze kupilas

Rosmerta,
Twoje zakupy tez super. Bardzo mi sie podoba kombinezon. Swietny. Buty tez widac ze dobre. Milena ma buty ecco w podobnym fasonie, tyle ze sa z zeszlego roku. No i sa takie akurat. Wlasnie rozgladam sie zeby kupic jej identyczne tylko wieksze, bo te co ma to sprawdzily sie rewelacyjnie.

Karola,
ja mam dla Mileny puchowe spodnie (takie na szelkach, zakrywajace brzuszek i plecy). Kupilam w zeszlym roku w Wojciku. Moze teraz tez sa. A moze jeszcze w sklepach nie ma sezonu na takie grube rzeczy.

panie mi mówiły że to już po sezonie że dlatego został takie wybrane rozmiary.ja już sama nie wiem.no nic kupiłam przez internet spodnie będą pasowały do kurtki.jak się trafią inne to mu dokupię do przedszkola pewnie się przydadzą 2 pary.

ja to już nie wiem jak Szmcia ubierać.nie chce by było mu zimno ani za ciepło.

Super Wam zakupy idą..

mnie to jak przysłowiowa krew z nosa..

NORMALNIE nie mogę dokupić młodemu butów....bo albo są takie makabryczne, ze szok, albo nie ma rozmiarów...i panie w sklepach - nic juz raczeni nowego nie będzie...a to dopiero połowa października..kupiliśmy jedynie kurtkę w reserved, ale spodni już nie ma..muszę szukać ...jedna kurtkę mamy tez ze zeszłego roku ze stycznia z wyprzedaży,,,wiec góra juz zaopatrzona - czapki i szaliki tez...gorzej z całym dołem, rajstop nie mam, spodni nie mam, butów nie mam..:-:)zawstydzona/y:

Super zakupy Ewcia i Justynka :tak:.
Ja kupiłam juz kondziowi kozaki ecco. Spodnie ocieplane ma w miare dobre z zeszłego roku,spodnie na snieg ma,kurtka na styk z zeszłego roku z Kappahla. Zamówilam mu kurtke z nexta,jednak zielona :tak: i 2 bluzy .
723-195-G46s.jpg

741-372-G46s.jpg

39692399_C_600_QPL.jpg

738-208-G46s.jpg

reklama
Do góry