reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

ładne te pajace ja bym chętnie bym Szymka w coś takiego ubierała na noc bo on też nie uznaje kołdry chyba że jako prześcieradła.no ale skarpetek na stopach też nie zniesie.no i trochę problem jakby chciał w nocy siusiu bo trzeba ściągnąć wszystko.dlatego na zimę mam flanelowe piżamki, ale on najbardziej lubi z miekkiej bawełny.

reklama
Muszę Ci powiedzieć Karola, że z siusianiem w nocy Oliwka nie ma żadnego problemu, tak szybko sobie odpina i zsuwa pajaca, że trwa to niemalże tyle, co zsunięcie spodni. A spanie w piżamce dwuczęściowej jesienią i zimą kończy się strasznym wychłodzeniem Oliwki, bo nie dość, że kołdra ją parzy, to jeszcze jak śpi w piżamie, to spodnie ma zawsze podciągnięte do kolan, a bluzkę od piżamy podciągniętą pod same pachy - nie wiem jak ona to robi, ale zawsze ją tak zastaję jak wchodzę, żeby przykryć, co oczywiście nic nie daje, bo odrazu naparza nogami, żeby się odkryć.
Stopy Oliwka chce mieć zakryte, jak nie ma pajaca z zabudowanymi stopami, to każe sobie zakładać skarpetki.

Ewka też ma jednego takiego pajaca i bardzo go lubi. Ale to kwestia dziecka, bo Stach nie może nic mieć na stopach znowu... Nawet w zimie przez dzień najchętniej chodzi boso...:dry: Ma to po tacie:dry:

no to fajnie bo na pewno jest jej cieplusio jak śpi.no Szymek też należy do grupy która uważa że kapcie to jakaś głupota-ale ja mam to samo często latam na boso lub w skarpetach.jesteśmy jak koty łapami regulujemy ciepło.

Oli żeby było śmiesznie, to w dzień też potrafi się rozebrać, w ogóle lata krótkim rękawku i na bosaka chętnie nawet teraz, ale w nocy jednak się bardzo wychładza. Choć ostatnio wyciąga z plecaka przedszkolne papcie i je ubiera w domu, ale to jakaś odmiana od jakiegoś tygodnia.
A przy okazji chciałam Wam zachwalić papcie z "odddychającymi" podeszwami. Kiedyś Wam pokazywałam, jak kupiłam Oliwce. Stopy cały czas suche, te dziurki fasktycznie działają, a w innych papciach Oli ma ciągle mokre skarpety.

super pajace.U nas byłby problem z siusianiem w nocy,ale to pewnie kwestia wprawy.Polecam pizamki z frotki.

reklama
madzia ja pokazywałam linka ale nie kupiłam
Kasiad pajace fajne
My dziś zakupiliśmy 2 pary bucików a wcześniej płaszczyk

Do góry