reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

u mnie niestety nie ma 5-10-15, takze pozostaje jakis zwykly sklep badz lumpik.....ach no i allegro....bluzeczki przyszly jestem starsznie zadowolona sa sliczne i wogole nie zniszczone......
w lumpiku wypolowalam na nia spodnie na wiosne 2 pary kupilam i teraz chwilowo STOP.......

reklama
ja ostatnio poszalałm w Smyku - tez są wyprzedaże:-) nakupowałam mu bluzeczek z długim rekawem- cenowo miedzy 6,80 a 20zł, i sztruksowe spodenki za 23zł, i bluzy z kapturem po 30zł, wszystko dostanie od Prababci na roczek - moja babcia sypnęła kaską :-):tak:

a do komisu sie wybiore po jakieś ogrodniczki na wiosnę- jak ostatnio kupiłam byłam bardzo zadowolona, no ale Hubek juz z nich pomalu wyrasta

no bardzo ładne te bluzeczki Nuśka ale na mojego pączusia za małe by były ;-) ostatnio kupiłam jej trójpak bluzeczek cherokee na 12-18 miesięcy, myślałam że na wiosnę będą a tu lipa - już przyciasnawe .... no chyba że mi laska schudnie teraz jak zaczęła na 2 nogach poginać...

a co do sklepów u nas też nic nie ma, najbliższe tesco, 5-10-15, h&m czy smyk 100km dalej
ale często jeździmy albo z mężem albo z mamą - po towar więc przy okazji obkupuję dzieciaki :-D

u mnie to samo :no::baffled: wszędzie daleko.....
przypomnialo mi sie :-p
MORAL KSIEZNICZKI;-)
znacie?
za siedmioma gorami za siedmioma rzekami mieszkala
ksiezniczka...............................K U R W A jak ja mam wszedzie daleko
kurcye literki mi sie poebaz zyn sie sarcia yamienila
jak yroyumiecie co pisye to spoko:-D:-D:-D:-D

ja ostatnio poszalałm w Smyku - tez są wyprzedaże:-) nakupowałam mu bluzeczek z długim rekawem- cenowo miedzy 6,80 a 20zł, i sztruksowe spodenki za 23zł, i bluzy z kapturem po 30zł, wszystko dostanie od Prababci na roczek - moja babcia sypnęła kaską :-):tak:
Oj to chyba do Łodzi sie wbiorę...

Wiśnia Ty też z odludzia :confused: a raczej "odsklepia" :-D
u mnie to samo :no::baffled: wszędzie daleko.....
ale do tesco mam 50 km :-)
Też mam wszędzie daleko...a juz myślałam, ze sam na "odsklepiu" mieszkam..do tesco tż 50 km, a inne to ok100...ale co tam...wole mieszkać na wsi i do miasta dojechać niż mieszkać ciągle w mieście..choć czasem i tak bym wolała

reklama
Poszukujemy kojca albo łóżeczka turystycznego- tanio ;-) :szok::-D jeśli ktoś wie że ktoś ma coś na sprzedaż to proszę o cynk ;-)

Do góry