reklama
Ja ostatnio kupilam Julci :
DWIE ŚLICZNE BLUZECZKI GEGRGE (296818887) - Aukcje internetowe Allegro
CUBUS ,MOHINI bluzeczka ze stójką dla elegantki (296570543) - Aukcje internetowe Allegro
NEXT i M&S sukienka + sweterek rozm. 9-12m (293554308) - Aukcje internetowe Allegro
sukienka juz przyszla jest boska.....a na bluzeczki czekam.....
DWIE ŚLICZNE BLUZECZKI GEGRGE (296818887) - Aukcje internetowe Allegro
CUBUS ,MOHINI bluzeczka ze stójką dla elegantki (296570543) - Aukcje internetowe Allegro
NEXT i M&S sukienka + sweterek rozm. 9-12m (293554308) - Aukcje internetowe Allegro
sukienka juz przyszla jest boska.....a na bluzeczki czekam.....
agusia9915
Matka wariatka
a moja jak kupiłam te kapciea moje dziecko nie potrafi chodzić ani stać w bucikach...
aż się boję wiosny...
http://www.marketon.pl/butyortopedyczne/pictures/0000100/0088843.jpg
lepiej chodzi(za reke albo jak dzis pierwszy raz z pchaczem a jak nie mogła sie zmiescic w dzwiach to go ciagneła)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Kuba też lepiej chodzi za rączkę i stoi w kapciach.
A co do zakupów,to na razie z braku kasy ograniczam się do minimum.Ale jak tylko będzie forsa,to szturmem do lumpeksu z siorką.....Muszę Kubusiowi pokupwac jakieś bluzy z długim rękawem(ale nie za grube),bo jakoś wszystkie,co ma to przykrótkie mu sie zrobiły.No i poluję na jakies ogrodniczki,najlepiej sztruksowe.
A co do zakupów,to na razie z braku kasy ograniczam się do minimum.Ale jak tylko będzie forsa,to szturmem do lumpeksu z siorką.....Muszę Kubusiowi pokupwac jakieś bluzy z długim rękawem(ale nie za grube),bo jakoś wszystkie,co ma to przykrótkie mu sie zrobiły.No i poluję na jakies ogrodniczki,najlepiej sztruksowe.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Do 5-10-15 też się wybierm.Widziałam tam fajne koszulki w paseczki.A moja mama kupiła ostatnio Kubie taki czerwony polarek z samochodzikiem.Dostanie go na roczek z zabawką na biegunach(chyba konik?).
Najgorzej,że mąz dużo pracuje ostatnio,no a ja nie mam prawa jazdy,więc pozostaje mi tylko komunikacja miejska.A z Kuba nie lubię tłuc się autobusami.
Najgorzej,że mąz dużo pracuje ostatnio,no a ja nie mam prawa jazdy,więc pozostaje mi tylko komunikacja miejska.A z Kuba nie lubię tłuc się autobusami.
mysia23
mama dwójeczki
Muszę Kubusiowi pokupwac jakieś bluzy z długim rękawem(ale nie za grube),bo jakoś wszystkie,co ma to przykrótkie mu sie zrobiły.No i poluję na jakies ogrodniczki,najlepiej sztruksowe.
U nas też coś smyk wyrasta szlenie...A co do ogrodniczek, to Filip strasznie sie złości...bo jak ma za bardzo przyciągnięte szelki to mu w kroku ciasno i ciśnie go, a jak ciut popuszczę to znowu spadają szelki i ciągle je łapie i płacze...
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
To faktycznie...Ja jak jade,to dzieciaki pilnuja kondzia(jest w ozku),a ja przewalam poleczki,wieszaczki.mam ich oczywiscie caly czas w polu widzenia.Biore kondziowi juz na wyrost,bo naprwde jest niedrogo.Wzielam tez 2 bluzki chrzesniakowi Jacka.Kupilam Misi 4 bluzki,bartkowi 3,kondziowi 2 i Chrzesniakowi 2 i wydalam 168 zl;-)
reklama
Ja byłam w niedzielw 5-10-15.Ładne wyprzedaze;-).Bluzki dla corci kupilam po 15-17 i 24 zł,dla bartka podobnie.Dla kondzia byly po 9,90.U mnie w lumpeksach sa podobne ceny,wiec wole isc i kupic nowe;-)
ja też niedawno byłam w 5-10-15 kupiłam bluzeczki laskom bo na ciuchach u nas ciężko znaleźć niezniszczoną
ale sweterka z 3,50 czy 2 zł tam nie dostanę a w lumpku i owszem :-)
Podziel się: