reklama
agata24
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
Gosia a jaki dokładnie kojec cie interesuje,bo są różne prostokątne i kwadratowe (ja mam właśnie taki):-)
chyba prostokątny bo wiem jak się skład byłam oglądac w sklepie i musi to być coś małego po złożeniu a kwadraty to jak się składają
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Dziewczyny, jakie macie butki dla maluszków do chodzenia po polu??? Zaczynam o tym myśleć, niedługo będzie już można wypuścić Milutka z wózka na spacerku, ale nie mamy butków. Wiem, że muszę je kupić w sklepie, a nie na Allegro, bo musimy je przymierzyć, ale nie wiem zupełnie jakie kupić... co polecacie
Dziewczyny, jakie macie butki dla maluszków do chodzenia po polu??? Zaczynam o tym myśleć, niedługo będzie już można wypuścić Milutka z wózka na spacerku, ale nie mamy butków. Wiem, że muszę je kupić w sklepie, a nie na Allegro, bo musimy je przymierzyć, ale nie wiem zupełnie jakie kupić... co polecacie
Joasiek też się ostatnio zastanawiam nad butkami dla Małgosi i najprawdopodobniej zdecydujemy się na butki Bartek.
Słyszałam o nich dużo dobrych opinii, a ostatnio przeszłam się do ich sklepu i wypytywałam babkę z obsługi, co i jak. Pewnie za klika dni pójdziemy z Małgosią na zakupy
Joasiek, ja kupiłam Oliwce półbuty Gufo. Oliwka się nie skarży ;-) W każdym razie chodzi sobie w nich po dworzu i sklepach, wydają się dość wygodne. Jednak następnym razem wybiorę chyba jakieś z bardziej elastyczną podeszwą, ta nie jest co prawda bardzo sztywna, ale mogłaby bardziej "pracować" na stopie w czasie chodzenia.
Jedno jest pewne, buty trzeba przymierzyć, dać się maluchowi w nich przejść, na Allegro to można było buty kupować jak maluch siedział w wózku. No chyba, że się przymierzy w sklepie a na Allegro znajdzie się identyczny model.
Najlepiej, żeby buty miały oznaczenie "zdrowa stopa"
Znak Zdrowa Stopa - obuwie, us�ugi, szkolenia, kursy, ocena obuwia, reklamacje obuwia, ekspertyzy obuwia, obuwnictwo, Centralne Laboratorium Przemys�u Obuwniczego
Jedno jest pewne, buty trzeba przymierzyć, dać się maluchowi w nich przejść, na Allegro to można było buty kupować jak maluch siedział w wózku. No chyba, że się przymierzy w sklepie a na Allegro znajdzie się identyczny model.
Najlepiej, żeby buty miały oznaczenie "zdrowa stopa"
Znak Zdrowa Stopa - obuwie, us�ugi, szkolenia, kursy, ocena obuwia, reklamacje obuwia, ekspertyzy obuwia, obuwnictwo, Centralne Laboratorium Przemys�u Obuwniczego
reklama
Podziel się: