reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Gosia a jaki dokładnie kojec cie interesuje,bo są różne prostokątne i kwadratowe (ja mam właśnie taki):-)

reklama
wkleję ci zdjęcie (tylko nie zwracaj uwagi na mojego brata,bo on to zawsze ma głupie pomysły:-D:-D)to np.jest kwadratowy i do niego jest materacyk

Załączniki

• Maciuś 16.jpg
    Maciuś 16.jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 32
  • Maciuś 019.jpg
    Maciuś 019.jpg
    66 KB · Wyświetleń: 27
Ja do Warszawy tez mam dosyc dlaeko...godzinke autkiem(ok 47 km).Za to do CH Janki mam podobna odleglosc(40 km),ale dojazd lepszy i latem jestem w pol godzinki:-D

Dziewczyny, jakie macie butki dla maluszków do chodzenia po polu??? Zaczynam o tym myśleć, niedługo będzie już można wypuścić Milutka z wózka na spacerku, ale nie mamy butków. Wiem, że muszę je kupić w sklepie, a nie na Allegro, bo musimy je przymierzyć, ale nie wiem zupełnie jakie kupić... co polecacie :confused:

Dziewczyny, jakie macie butki dla maluszków do chodzenia po polu??? Zaczynam o tym myśleć, niedługo będzie już można wypuścić Milutka z wózka na spacerku, ale nie mamy butków. Wiem, że muszę je kupić w sklepie, a nie na Allegro, bo musimy je przymierzyć, ale nie wiem zupełnie jakie kupić... co polecacie :confused:

Joasiek też się ostatnio zastanawiam nad butkami dla Małgosi i najprawdopodobniej zdecydujemy się na butki Bartek.
Słyszałam o nich dużo dobrych opinii, a ostatnio przeszłam się do ich sklepu i wypytywałam babkę z obsługi, co i jak. Pewnie za klika dni pójdziemy z Małgosią na zakupy:tak:

Joasiek, ja kupiłam Oliwce półbuty Gufo. Oliwka się nie skarży ;-) W każdym razie chodzi sobie w nich po dworzu i sklepach, wydają się dość wygodne. Jednak następnym razem wybiorę chyba jakieś z bardziej elastyczną podeszwą, ta nie jest co prawda bardzo sztywna, ale mogłaby bardziej "pracować" na stopie w czasie chodzenia.
Jedno jest pewne, buty trzeba przymierzyć, dać się maluchowi w nich przejść, na Allegro to można było buty kupować jak maluch siedział w wózku. No chyba, że się przymierzy w sklepie a na Allegro znajdzie się identyczny model.
Najlepiej, żeby buty miały oznaczenie "zdrowa stopa" :tak:
Znak Zdrowa Stopa - obuwie, us�ugi, szkolenia, kursy, ocena obuwia, reklamacje obuwia, ekspertyzy obuwia, obuwnictwo, Centralne Laboratorium Przemys�u Obuwniczego

Kasiu dzięki za tego linka, bardzo przydatny! Już wiem jak dobrać butki Milence, pewnie niedługo wybierzemy się do sklepu :tak:

reklama
Nuśka-swietne zakupy:tak:Naprawde bardzo fajne ubranka kupujesz Julci.:tak:

Kasiad-tez dzięki za linka-tak przypadkiem i ja z niego skorzystałam:-)

Do góry