reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Aga-pg widzę, że nasze dzieciaczki podobne hehe

kupiłam Pyśce 2 sweterki, spodnie na lato i bluzeczkę też na lato :-)
na ciuchach byłam ;-)

Kuba też lepiej chodzi za rączkę i stoi w kapciach.
A co do zakupów,to na razie z braku kasy ograniczam się do minimum.Ale jak tylko będzie forsa,to szturmem do lumpeksu z siorką.....:-D:-D:-DMuszę Kubusiowi pokupwac jakieś bluzy z długim rękawem(ale nie za grube),bo jakoś wszystkie,co ma to przykrótkie mu sie zrobiły.No i poluję na jakies ogrodniczki,najlepiej sztruksowe.:-D

Ja byłam w niedzielw 5-10-15.Ładne wyprzedaze;-).Bluzki dla corci kupilam po 15-17 i 24 zł,dla bartka podobnie.Dla kondzia byly po 9,90:-D.U mnie w lumpeksach sa podobne ceny,wiec wole isc i kupic nowe;-)

Do 5-10-15 też się wybierm.Widziałam tam fajne koszulki w paseczki.A moja mama kupiła ostatnio Kubie taki czerwony polarek z samochodzikiem.Dostanie go na roczek z zabawką na biegunach(chyba konik?).
Najgorzej,że mąz dużo pracuje ostatnio,no a ja nie mam prawa jazdy,więc pozostaje mi tylko komunikacja miejska.A z Kuba nie lubię tłuc się autobusami.

Muszę Kubusiowi pokupwac jakieś bluzy z długim rękawem(ale nie za grube),bo jakoś wszystkie,co ma to przykrótkie mu sie zrobiły.No i poluję na jakies ogrodniczki,najlepiej sztruksowe.:-D

U nas też coś smyk wyrasta szlenie...A co do ogrodniczek, to Filip strasznie sie złości...bo jak ma za bardzo przyciągnięte szelki to mu w kroku ciasno i ciśnie go, a jak ciut popuszczę to znowu spadają szelki i ciągle je łapie i płacze...:baffled::baffled::baffled:

To faktycznie...Ja jak jade,to dzieciaki pilnuja kondzia(jest w ozku),a ja przewalam poleczki,wieszaczki.mam ich oczywiscie caly czas w polu widzenia.Biore kondziowi juz na wyrost,bo naprwde jest niedrogo.Wzielam tez 2 bluzki chrzesniakowi Jacka:tak:.Kupilam Misi 4 bluzki,bartkowi 3,kondziowi 2 i Chrzesniakowi 2 i wydalam 168 zl;-):tak:

reklama
Ja byłam w niedzielw 5-10-15.Ładne wyprzedaze;-).Bluzki dla corci kupilam po 15-17 i 24 zł,dla bartka podobnie.Dla kondzia byly po 9,90:-D.U mnie w lumpeksach sa podobne ceny,wiec wole isc i kupic nowe;-)

ja też niedawno byłam w 5-10-15 :tak: kupiłam bluzeczki laskom bo na ciuchach u nas ciężko znaleźć niezniszczoną
ale sweterka z 3,50 czy 2 zł tam nie dostanę a w lumpku i owszem :-)

Do góry