reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
a teraz mam od samego poczatki wielkie stajace BRODAWY
(jak w tej reklamie gum)hehehehehhe:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Agusia9915 ta reklama w tymi 10-centymetrowymi brodawkami to dla mnie jakiś koszmar jest hehehe... nie mogę na nią patrzeć po prostu, idiotyzm w najczystszej postaci :-D :-D :-D

Joasiek, a ta ksaizeczka to super. ostatnio nawet jak mnie maz masowal to sobie przypomnalam jak moaja mama robila mi takie masazyki z wierszykami. i tu w spisie tresci widze ze sie niektore powtarzaja:tak: tez musze to kupic!!:laugh2:

Ha! Wiedziałam że Ci się spodoba lil kate :-D "Masażyki" to może za dużo powiedziane bo kojarzą mi się z masażem bardziej, a tu w tych wierszykach chodzi raczej o zabawy w rodzaju "Idzie rak nieborak" ale i tak myślę, że to wartościowa książeczka dla takiej niedoświadczonej w zabawach z dziećmi mamusi jak ja, dlatego chciałam ją tu delikatnie zareklamować ;-) :tak:

Joasiek super ta książeczka, ciekawe czy można ją dostać gdzieś indziej bo ja totalnie nieallegrowa jestem... autorka jest bardzo cenionym psychologiem dziecięcym, jej psychologia kliniczna to prawie biblia na studiach :-)

Joasiek, mysle ze to cudowny sposob na zabawe z dzieckiem! moze o tym swiadczyc fakt ze ja i moj maz do tej pory to wspominamy 9on w wykonni ukochanej babci, ja - mamy). Ja slyszalam kiedys w programie "mamo juz jestem" ze Zawitkowski zachwalal bardzo ta ksiazke, ale to jeszcze jak w ciazy nie bylam i mi totalnie z glowy wylecialo:dry: ale kal juz kilkakrotnie wspomnialam na szczecie mamy ciebie to nam o takich gadzetach nie dasz zapomniec:laugh2:

agusia9915, to straznie chyba nipeorzyjemne uczucie :eek:

Wiśnia
, ty to jeszcze Izke tymi masazykami szybciej uraczysz niz malenstwo. no wlasnie jak bedzie miala na imie bo nie przyswoilam chyba :baffled:

agusia9915, naprawde jest w az tak strasznym stanie?
A moze wystarczy jakis ładny pokrowiec-na allegro takie z frotki sa calkiem fajne-jakis czas temu widziałam po 10zł.

reklama
Do góry