reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

mysia23, ja i moja mama, poniewaz juz mala wszysciutko ma to teraz kupujemy zabaweczki i ksiazeczki (ja sklaniam sie ku tym drugim zdecydowanie). i ostatnio zamowilam kilka z wydawnictwa "muchomor". jakies takie ambitniejsze mi sie wydaja niz te disneyowskie:tak:

Wydawnictwo Muchomor - ksi

reklama
Ja też jestem teraz na etapie książeczek i zabaweczek :tak:
lil kate czy przysłali Ci już coś z tego muchomorka? Wyglądają dość zachęcająco :tak:

ale wam zazdroszczę że już wszystko macie. Ja to mam poczucie że nic nie mam :eek: . Ciekawe ile jeszcze muszę czkeać na wyrko. Zamówiłam tydzień temu w MAMA I JA w Gdańsku i czekam. Przewijaka też nie mam całkiem mi to wypadło z głowy :baffled: no i do tego jeszcze ostatnie egzaminy dziś i jutro.
Ale za to dostałam pościel i rożek z firmy 4BABY jest extra. Polecak każdej na allegro jak mam niebieską suuuuper.

Jakaś roztrzepana jestem. cvo ja jeszcze potrzebuję ?????:-( No i ta szkoła :szok:

swietna ksiazeczka, dzieciaki uwielbiaja takie zabawy :tak:

dziewczyny, czy na swoich zakupowych listach macie muszle laktacyjne? jak myslicie warto miec? bo ja sie zastanawiam czy warto wydac na to ok 40zl, pamietam, ze w pierwszych tyg karmienia same wkladki czy sam stanik bardzo mi ocieraly poranione brodawki i tak sie zastanawiam czy juz sie nie zabezpieczyc, Avent ma w sprzedazy takie, ktore i wentyluja poprzez staly dostep powietrza zapobiegajac otarciom o bielizne i zarazem maja opce zbierania pokarmu, bo pamietam, ze podczas karmienia jedna piersia z drugiej mi tryskalo. Co myslicie?

Ja nie kupiłam muszelek ale jeśli tylko stwierdzę, że są potrzebne to wyślę szybko po nie swojego do sklepu :tak: Szczerze mówiąc to nie bardzo sobie wyobrażam, że miałabym mieć takie ilości mleczka bo na razie NIC, ani śladu, ni znaku, że produkcja powoli rusza :-( Martwię się, czy wogóle coś z tego mojego karmienia będzie.. moja mama nie miała pokarmu wcale :-( No ale to się okaże.. będę się starała ze wszystkich sił.

nie powiem tez sie zastanawiam ale nie wiem jeszcze do konca .

pamietam ten ból !!!!!!!!!!!!!!!!!1:sick::sick::sick:
Tak prawde mowiac to zobacze jak urodze czy sie nada i wtedy kupie lub maz jak mu napisze na karteczce i pokaze w necie jak wyglada to kupi !!!!!!!!;-)
jakos dziwnie w tej ciazy jak byłąm pierwszy raz to miałam problem z wklesłymi brodawkami a teraz mam od samego poczatki wielkie stajace BRODAWY
(jak w tej reklamie gum)hehehehehhe:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

ja to zyje w jakiejs wielkiej nieswiadomosci jak to bedzie:baffled: na szczescie mam pod nosem duzy sklep z akcesoriami taki jak np. swiat dziecka to w razie czego nawet sama po te muszle wyskocze:tak:

reklama
Joasiek, a ta ksaizeczka to super. ostatnio nawet jak mnie maz masowal to sobie przypomnalam jak moaja mama robila mi takie masazyki z wierszykami. i tu w spisie tresci widze ze sie niektore powtarzaja:tak: tez musze to kupic!!:laugh2:

Do góry