reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

no pewnei tak KArola, u nas tez widać, ze HUbek chce wszystko ze mną robić, często musze go nosić na rękach, jednak pojawienie sie brata małego ma wpływ i to ze własnie mniej czasu razem spędzamy
a tu nasz domek w naszym ogrodzie:
20110428_001.jpg
hubek po prostu go uwielbia, no i nową piaskownice bo miejsca ma teraz sporo i mnóstwo piachu

reklama
u nas Szymek chce skakać tylko z MAMą chyba efekt że mniej czasu spędzamy razem.
Możliwe, ale w skakaniu nie ma takiej frajdy jak się skacze samemu:-p Ja z Vickiem też skacze jak Oliver śpi, bo nie ma towarzysza do zabaw;-)

rosmerta ale fajowy ten domek, wow:-):-) Nasze chłopaki to się takiego raczej nie doczekają, bo zanim my będziemy mieli własny ogród, to oni już takim domkiem to nie będą zainteresowani:sorry2: Niedługo Bartuś dołączy do Hubka i w przyszłe wakacje będą go wspólnie okupować;-)

Kasiad super sandałki,bardzo podobne kupiłam dla Hani,tylko z cała pietka zakryta.
A spinka pomyslowa,tylko jak to sie zakłada?Hę?No ja nie moge sie doczekac tych spineczek,kiteczek,narazie mam łysolka w domu.

Doczekasz się Rozalko, doczekasz :-D chociaż nie wszystkie dziewczynki lubią jak im się czesze włosy, Oli dopiero od niedawna zaakceptowała rozczesywanie włosów, a dokładnie od czasu kiedy zaczęłyśmy stosować odżywkę i włosy już nie są tak splątane.

Kasiad spinka pomyslowa,tylko jak to sie zakłada?Hę?
YouTube - ‪Magiczna Spinka - www.modnatorebka.pl‬‏
pomysłów w necie można znaleźć sporo, ale ja się zastanawiam, czy to się nada do cienkich włosów :confused:

Kasiad fajne buciki :)
co do spinki moja siostra ma ale w sumie nie pytałam jak się sprawdza tylko oglądałam jak się to trzyma bo właśnie widziałam duże tego kiedyś w tv reklamowali

Kasiad spinka pomyslowa,tylko jak to sie zakłada?Hę?

Spinka, a właściwie dwie, bo w końcu zamówiłam jedną mniejszą i jedną większą, dziś dotarły i próbowałyśmy różne fryzury. Fajne wychodzą, choć po dłuższym czasie Oliwce się poluzowuje na włosach, więc do przedszkola na 8 godzin to pewnie będziemy się posiłkowały zwykłą gumką.

Uploaded with ImageShack.us

reklama
Do góry