reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Tycia fajne koszulki...
No Rosmerta w sumie to trzech panów będziesz miała do ubrania :tak::-) ale tych małych wystroić to bedziesz sie musiała postarać...

Tycia te koszulki boskie:tak: koniecznie muszę sie wybrac widze do h&m jeszcze;-)

wczoraj odw2iedziłam c&a i kupiłam Hubkowi kilka bluzeczek, ale z długim rękawem, bo przecież do przedszkola to prawie codziennie inna zakłada i niektóre już sprane

no takiej z myszką nie było jak kupiwałam naszą ja kupiłam Szymkowi z kaczorem Duckiem i tą niebieską garfild był jakiś bardzo rozciągniety koło szyji to zostawiłam pamiętam że była jeszcze jakaś mega błękitna ale już nie wiem z czym.

a widziałaś takie szare bluzy ze stójką z wyszytem garffildem no boskie dla mnie ale cena 70zł z hakiem.ale pika bello pewnie i tak rozeszł się szybko.

Ale słodkie super ciuszki pokupowałyście dziewczyny! Oliwka w sumie do wiosny przygotowana, ale jak siebie znam, to jeszcze coś dokupię :sorry:

świetne ciuszki :)

Emilka sporo bluzeczek ma na krótki rękawek ale doły raczej muszę dokupić też znając mnie to jeszcze nakupię wszystkiego w nadmiarze ;)

Emilka chciała taką tablice z lidla LIDL jak się uda jutro o 8:00 podjadę na otwarcie ją kupić ciekawe czy w ogóle będzie choć jedna u nas :sorry:

pewnie dokupię jeszcze te minizaki i baśnie i opowieści jeśli będą fajne :tak:

reklama
Gosia no to powodzenia:tak: udało się??

my wczoraj pojechaliśmy na zakupy i kopiliśmy kilka rzeczy dla Hubka w H&M:
dwie pary trampek (bo Hubek koniecznie chciał czerwone;-))
trampki2.jpgtramoki1.jpg
i koszulki z Myszką Miki i Grooverem

grover.jpgmyszka.jpg

i w Smyku kopiliśmy jeszcze czerwona kurtkę na wiosnę, lekko ocieplaną cienkim polarkiem
Musiałam pomyslec już o wiośnie, bo jak urodzę przez jakis czas będę uziemiona a po co ma sie mąż stresowac i sam jechac wybierać ciuchy;-)

Do góry