reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Karola śliczny dresik:-) A jaki malutki Zobaczysz, że dla dziewczynek są śliczne i słodkie rzeczy również w beżach, brązach czy zieleni... ja tam zawsze jak idę oglądać ubrania dla moich chłopaków, to patrzę też co jest dla dziewczynek i zawsze tylko wzdycham nad tymi ślicznościami;-)
Tyciu widzę zaczynasz szaleć z zakupami na lato:-) Super rzeczy wybrałaś dla Kondzia
Ja też muszę kupić dzieciakom trochę rzeczy teraz, ale czekam na przypływ finansów, bo najbliższy rachunek za gaz to nas chyba dobije:-(
Tyciu widzę zaczynasz szaleć z zakupami na lato:-) Super rzeczy wybrałaś dla Kondzia
Ja też muszę kupić dzieciakom trochę rzeczy teraz, ale czekam na przypływ finansów, bo najbliższy rachunek za gaz to nas chyba dobije:-(
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no ubranka cudne zresztą ja uwielbiam next i pewnie tak zostanie tylko ich ceny mało fajne no ale cóż.pewnie jak wrócę na swoje zrobimy porządek to coś poszukam.zapewne t-sherty to muszę mu kupić bo bluz to ma chyba 5 a dresów przed remontem wykopałam 3 komplety o któych całkiem zapomniałam.
no myślę że wiosenna kolekcja powinna być słodka zresztą na początek muszę zobaczyć czy coś po Szymusiu się nada.
no myślę że wiosenna kolekcja powinna być słodka zresztą na początek muszę zobaczyć czy coś po Szymusiu się nada.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Karola/Tycia cudne rzeczy.
Karola super dla dziewczynek tez sa brązy i beże.kupiłam takie body Hanutkowi jak te 011
Carter's BODY bawelniane CARTERS hafty - 6m / r.68 (1422017381) - Aukcje internetowe Allegro
Karola;-);-);-)
patrz jakie kolrki fajne dla dziewuszek
CARTERS SUKIENECZKA + MAJTECZKI + body 12 m-cy (1430997229) - Aukcje internetowe Allegro
tu cena powala,ale zakochałam sie w niej,super jest
http://allegro.pl/next-sukienka-z-bodami-na-3-6m-wiosna-lato-2011-i1420115778.html
Kubusiowi kupiłam bluzeczki z dinozaurem.
Karola super dla dziewczynek tez sa brązy i beże.kupiłam takie body Hanutkowi jak te 011
Carter's BODY bawelniane CARTERS hafty - 6m / r.68 (1422017381) - Aukcje internetowe Allegro
Karola;-);-);-)
patrz jakie kolrki fajne dla dziewuszek
CARTERS SUKIENECZKA + MAJTECZKI + body 12 m-cy (1430997229) - Aukcje internetowe Allegro
tu cena powala,ale zakochałam sie w niej,super jest
http://allegro.pl/next-sukienka-z-bodami-na-3-6m-wiosna-lato-2011-i1420115778.html
Kubusiowi kupiłam bluzeczki z dinozaurem.
Ostatnia edycja:
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Rozalka,slicznosci dla dziewczynek,faktycznie :-).
Moge polecic dla szczuplego chopca,bardzo wygodne(nie spadajace ;-)) spodenki. Konrad biega w nich po domu,ma na zmiane 2 pary (tylko w rozmiarze 110)
*NEXT* szare joggersy - 116cm (1434133783) - Aukcje internetowe Allegro
Moge polecic dla szczuplego chopca,bardzo wygodne(nie spadajace ;-)) spodenki. Konrad biega w nich po domu,ma na zmiane 2 pary (tylko w rozmiarze 110)
*NEXT* szare joggersy - 116cm (1434133783) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
rany jakie cuda nakupowałyście Karola dresik cudny!!!! Rozalka ten komplecik sukieneczka z majteczkami boski!!! oj jak ja wam zazdroszczę... ale dla chłopców tez juz widziałam mnóstwo maleńkich cudenek, kilka mam już w swojej szafie, hihi a w maju nas czeka ślub męża brata, więc będe musiała dwóch elegantów małych wyszykować:-)
Podziel się: