reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

dzięki dziewczyny:-) ja akurat spie pod bawełniana satyna i bardzo lubię, niektóre pośicele z bawełny tez sa ok, tylko trzeba trafic na dobra firmę, a z tym nieraz trudno niestety

a mam pytanko jeszcze: pod jaka kołdra spią wasze dzieciaczki?? 140x200??

140/200 i jestem zadowolona.Przykrywam go jakby w poprzek kołderki i jeden koniec zakladam za łóżko i wtedy tak sie nie rokopuje i nie odkrywa.

reklama
Jakie kupujecie sandałki na cieplejsze dni/
Zastanawiam sie,czy sztywna ,zakryta pietka,czy juz moze otwarta?
Palce chyba zakryte,bo czasem kopie w piłke....
Na razie mamy zakryte adidaski,ale cos na cieplejsze dni szukam...

Ja kupiłam kondziowi sandałki Bartka,okazyjnie,bo chyba za 54 zł z przesylką za nóweczki,ale model sprzed 2 lat:tak:. Paluszki zawsze wolę odkryte:tak:

Ja kupiłam kondziowi sandałki Bartka,okazyjnie,bo chyba za 54 zł z przesylką za nóweczki,ale model sprzed 2 lat:tak:. Paluszki zawsze wolę odkryte:tak:

No właśnie sie zastanawiam.
choc a w tamty roku miał otwarte palce w sandałach i wiecznie obite paluchy od kopania piłki,więc po czasie kupiłam mu drugie.
Muszę tez rozejrzec sie za jakimis przecenami...

a myślicie że będą cieplejsze dni??????

ja wczoraj kupiłam Szymkowi poierwszy zestaw do przedszkola- sam wybrał w Smyku. brązowo pomarańczowy dresik z Tygryskiem do tego bluzczka od kompletu a bluza jest pomarańczowa ze stójką.znalazł sobie też plecaczek na kółkach z ZyG zakiem to dodatek na dzień dziecka będzie.

Karola ja liczę na cieplejsze dni ;-)...kurde tyle sukienek dla Emilki nakupiłam i miało by tak cały czas być :wściekła/y:

ja sandałki też muszę Emilce kupić ale to jak się ociepli ;-)

Rosmerta koło lidla za tymi wieżami na piątkowie jest duży lumpik byłaś może ??? bo ja byłam siorka mi powiedziała o nim i świetne ciuszki tylko szkoda że w poniedz jak byłam cena 45zł za kg :baffled: chyba drożej ciuchy wyjdą niż za nowe :szok:

Gosia nie wiedziałam, że tam jakis lumpik jest. nie byłam:no: a gdzie dokładnie?? gdzies miedzy blokami na Chrobrego??

Ja mam juz sandąłki ale takie co pasek przechodzi przez palce z przodu takze kopac piłke moze ze spokojem. W zeszłym roku mieliśmy i takie z osłonietymi palcami i otwarte po prostu a teraz to nie wiem jak będzie, bo narazie to na upaly sie nie zapowiada:baffled: a ja sie tak nastawilam na cudne ciepłe wakacje nad Baltykiem....

Rosmerta jadąc od obornickiej tam do tego lidla to zaraz za nim pierwsza ulica wjazd na osiedle potem jak wjedziesz skręca się w lewo za blokiem i są takie sklepy bar familijny itd i tam przechodzisz koło tego baru i na końcu jest ten lumpik ;) ja trafiłam jak mi siostra powiedziała ze pierwsza uliczka za lidlem wiec na bank trafisz bez problemu :tak: tylko mówię w poniedz dostawa i 45zł ciuszki a potem coraz taniej w sobotę chyba 15zł ale pewnie przebrane

jakoś wolę ten Lumpeks u T bo w dniu dostawy 23zł za kg i ciuszki teraz mają świetne

reklama
ja już straciłam nadzieję serio rok temu to miałam kwiaty wsadzone w donice koło domu rozstawiony stół i krzesła na tarasie a teraz to nawet widoku nie ma by kiedyś to wynieśc z garażu.

ach szkoda gadać jacyś górale mówili że tylko lipiec będzie w miarę ciepł a tak deszcze i deszcze raj dla grzybiarzy.nie wiadomo w co wierzyć bo ja sama osobiście słszałam w TVN, że maj czerwiec lipiec upały na maxa.

Do góry