reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
fajne i te kolory jak zawsze prawdziwe lato.
już raz pisałam że już sama nie wiem jak to jest z tym sklepem bo jakby się przeliczało to wychodzi drożej niż na allegro z przesyłką.chyba że tam mają jakiś inny przelicznik.1funt to 1 zł.

ceny wNext International sa podane w euro i np za te turkusowe bojówki zapłacilam ok 70zł, a na allegro są za 64zl + przesyłka 10zł
za przesyłke do Polski płaci sie 5 euro niezaleznie od ilosci, a ja kupowąłam na spółke ze szwagierka wiec jak te 5 euro sie podzieli w sumie na pponad 10 rzeczy to wychodzi niewiele

Rosmerta, bardzo ladne te rzeczy. Mi szczegolnie podobaja sie niebieskie spodnie. Super. A koszulki tez sa sliczne - takie piekne kolory, w sam raz na wakacje. No i tez przymierzam sie do zakupow z nexta- tylko musze w koncu usiasc i wybrac ubranka.

Karola,
kapiekowki i kapelusiki - sliczne!!!

Rozalka, bardzo ladne pizamki i widac ze cieplusie i miekkie.

Ostatnia edycja:
kupiłam Hubkowi tenisówki - takie (prawie) tylko granatowe

Załączniki

• tenis
    tenis
    33,2 KB · Wyświetleń: 46
fajne tenisówy- mi się bradzo podoba jak dzieciaki noszą tenisówki najlepiej takie tradycyjne wiązane ale Szymkowi noga się w nich poci więc odpada.

a ja ostatnio sprzedałam trochę rzeczy Szymka i wpadło 250zł.jakoś tak fartem wszystko poszło i szybko to tylko 7 dni.

a ja pojechalam dzis do Lidla i trafiłam na ciuchy dzieciece po 10 zł.
Obkupiłam Kubę,Polar,bluza+ kamizelka,bluzka z kapturem
i małą dziewczęca pizamke.:-D

Bardzo fajne były tez komplety bielizny dla dziewczynek,dobra jakosć i skarpetki.

reklama
jakbym Wam pokazała co Szymek sobie kupił na pamiątkę z Turcji to śmiech: samochodziki z bajki Cars disneya i 5 dinozaurów takich dużych ok 40cm i komplecik kloców lego duplo dinozaur mama dziecko i jajo.
chciał buty z kotem ( pumy) ale żadnych na nasze standardy pogodowe nie było same zamszowe więc czeka nas zakup.

za to my z mężem w tym roku obkupieni na maxa 9kg waliza cięższa była jak wracalismy.już za 2 razem w tym samym miejscu to inaczej sie człowiek porusza i inaczej oni sami obsługują.

Do góry