reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Rozalka fajnie, że udało Ci się kupić trochę rzeczy w atrakcyjnych cenach:tak:

Karola
każdy robi zakupy na swoim poziomie:-D Przynajmniej Szymek będzie miał z czym skojarzyć swoje ulubione zabawki;-) Dobrze, że i Wam się udały zakupy i wróciliście zadowoleni:tak:

Ja dzieciaków mam już obkupionych w większości... pora teraz o sobie pomyśleć:-p

reklama
ostatnio się nie pochwaliłam to teraz pokazuje co kupiłam tym razem :tak:

bolerko i sukienka 10zł ;-)

w sumie się zastanawiam czy takiej kokardy nie dać ?NEXT SUKIENKA W GROCHY 6L 493682 LAT0 (999202596) - Aukcje internetowe Allegro

bo czegoś mi brakuje w niej :sorry2:noi w bolerku guzik dam po środku bo pod szyją mi tez nie pasi

może być do kościoła na chrzest św. D??? czy za pstrokata ???

Gosia sukienka sliczna, Emilka cudnie w niej wyglada:tak: uważam ze na chrzest brata jak najbardziej może byc:tak::-) a kokarda może byc ale nie musi, tak tez jest ładnie, bolerko fajniusie:tak:

a swoja droga ta sukienka z nexta ma niezła cene jak dla dziecka 6letniego:szok:

Gosia sukienka super jak biedroneczka ja tam lubię wszelkie groszki dodałabym może jakąs opaskę z kokardką w takie same groszki do tego jakieś białę buciki.Chyba kokardę bym sobie darowała.

jak mąż odda mi aparat to pokażę wam jaką ja kupiłam sukienkę w Turcji na prezent dla 3 latki.

wyrko extra no i te szuflady dobry pomysł. sama bym takie Szymkowi kupiła ale on ledwo na swoim 1,4 się mieści więc niech tak zostanie.
co do pościeli z takimi aplikacjami Disneya my mamy 2 ale żadna firma wg. mnie nie jest godna polecenia. pościel jakaś twarda jak to ja określam i tak nie otula ciałka.jedna jest z jusku a druga z internetu.

Justynka,fajowe łóżeczko:tak:.
Anitka,ja cały czas uzywam satyny bawełnianej z Andropolu,tylko nie wiem czy robią dziecięce wzory i rozmiary:tak:.

reklama
dzięki dziewczyny:-) ja akurat spie pod bawełniana satyna i bardzo lubię, niektóre pośicele z bawełny tez sa ok, tylko trzeba trafic na dobra firmę, a z tym nieraz trudno niestety

a mam pytanko jeszcze: pod jaka kołdra spią wasze dzieciaczki?? 140x200??

Do góry