reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Ale sie rozszalałyście z tymi zakupami :-D No i narobiłyście mi ochoty na taki fajowy leżaczek... a becikowe jeszcze nie przyszło... :dry:

Irasia, słodkie sukienusie. Ja jeszcze kupiłam kilka słodkich rzeczy, jutro wkleję - w Tesco jest promocja na ciuszki firmy Cherookee :-D Jam Wam się podobają ciuchy tej firmy, zróbcie najazd na Tesco :tak:
Joasiek, ja tez czekam na becikowe jeszcze, poczekam jeszcze prawie miesiąc :-(

Susumali, Oliwce faktycznie trochę zjaśniały włosy. U nas to rodzinne, w okresie dojrzewania znowu zciemnieją :elvis:

Dziewczyny, jakie rozmiary kupujecie dla swoich dzieciaczków? Ja kupuję 68. W 62 wchodzi jeszcze w bluzki, ale nogi ma do tego rozmiaru za długie.

Kasiad ja kupuje 62 i 68 chociaz juz z 62 powinnam juz przestac ale jak mi sie cos fajnego i taniego trafi to czemu nie :-D
Jenni 62 pasuja bluzki a spodenki ma za duze widocznie Oliwka ma dluzsze nozki od Jenni a Jenni ma dluzsze raczki:-D

MY JUŻ BECIKOWEGO NIE MAMY:-) DOSTALISMY BARDZO SZYBKO BO NA POCZĄTKU MARCA.
Z ROZMIARAMI CIUSZKÓW JEST U NAS BARDZO RÓŻNIE. JESZCZE NIEKTORE 56 WKLADAMY I JEST OK.ZALEZY OD FIRMY. A PRZYZNAM SIE ,ŻE 90% NASZYCH CIUSZKÓW POCHODZI Z CIUCHOLANDÓW. NAPRAWDĘ, ZA NIEWIELKIE PIENIĄDZE MOZNA ZNALEŹĆ SUPER CIUCHY TAKICH FIRM JAK NEXT,GEORGE, ADAMS, H&M , C&A ITD. JAKOSCIOWO SĄ SUPER! MOJA MAMA MA HOPLA NA PUNKCIE KUPOWANIA W LUMPEKSACH WIĘC TO ONA KUPUJE tOSI KREACJE. JUŻ NIE MAM GDZIE TEGO CHOWAĆ-MA WI.ECEJ CIUCHÓW NIŻ JA:-) :tak:

reklama
Ja na razie nie kupuję, bo mam sporo ciuszków w różnych rozmiarach aż do 74. Póki co 56 jeszcze niektóre są dobre :happy: A i tak zakładam jej kilka wybranych rzeczy bo są najwygodniejsze po prostu... a te wszystkie cudne sukieneczki i spodenki czekają na dnie szuflady, jakoś najwygodniej nam w zwykłych bodziaczkach, śpiochach i pajacykach. Ale w sobotę mamy najazd gości, więc trzeba będzie Milenę wystroić :cool2:
Ja bardzo dużo kupiłam na Allegro, też używanych, wygrałam ze 3 czy 4 aukcje z całymi zestawami fajnych ciuszków i to bardzo tanio wychodziło, po 2-3zł za sztukę :tak:

Do góry