reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
To i ja pokaze co kupilam niedawno
eBay: KNALLER MEGA _MARKENPAKET* Gr.62* HIPP* Neu+Neuwertig (Artikel 190083604350 endet 25.02.07 23:54:34 MEZ)
eBay: KNALLER MEGA _MARKENPAKET* Gr.62* HIPP* Neu+Neuwertig (Artikel 190083604350 endet 25.02.07 23:54:34 MEZ)
Irasia, słodkie sukienusie. Ja jeszcze kupiłam kilka słodkich rzeczy, jutro wkleję - w Tesco jest promocja na ciuszki firmy Cherookee Jam Wam się podobają ciuchy tej firmy, zróbcie najazd na Tesco
Joasiek, ja tez czekam na becikowe jeszcze, poczekam jeszcze prawie miesiąc :-(
Susumali, Oliwce faktycznie trochę zjaśniały włosy. U nas to rodzinne, w okresie dojrzewania znowu zciemnieją
Dziewczyny, jakie rozmiary kupujecie dla swoich dzieciaczków? Ja kupuję 68. W 62 wchodzi jeszcze w bluzki, ale nogi ma do tego rozmiaru za długie.
Joasiek, ja tez czekam na becikowe jeszcze, poczekam jeszcze prawie miesiąc :-(
Susumali, Oliwce faktycznie trochę zjaśniały włosy. U nas to rodzinne, w okresie dojrzewania znowu zciemnieją
Dziewczyny, jakie rozmiary kupujecie dla swoich dzieciaczków? Ja kupuję 68. W 62 wchodzi jeszcze w bluzki, ale nogi ma do tego rozmiaru za długie.
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Kasiad ja kupuje 62 i 68 chociaz juz z 62 powinnam juz przestac ale jak mi sie cos fajnego i taniego trafi to czemu nie
Jenni 62 pasuja bluzki a spodenki ma za duze widocznie Oliwka ma dluzsze nozki od Jenni a Jenni ma dluzsze raczki
Jenni 62 pasuja bluzki a spodenki ma za duze widocznie Oliwka ma dluzsze nozki od Jenni a Jenni ma dluzsze raczki
MY JUŻ BECIKOWEGO NIE MAMY:-) DOSTALISMY BARDZO SZYBKO BO NA POCZĄTKU MARCA.
Z ROZMIARAMI CIUSZKÓW JEST U NAS BARDZO RÓŻNIE. JESZCZE NIEKTORE 56 WKLADAMY I JEST OK.ZALEZY OD FIRMY. A PRZYZNAM SIE ,ŻE 90% NASZYCH CIUSZKÓW POCHODZI Z CIUCHOLANDÓW. NAPRAWDĘ, ZA NIEWIELKIE PIENIĄDZE MOZNA ZNALEŹĆ SUPER CIUCHY TAKICH FIRM JAK NEXT,GEORGE, ADAMS, H&M , C&A ITD. JAKOSCIOWO SĄ SUPER! MOJA MAMA MA HOPLA NA PUNKCIE KUPOWANIA W LUMPEKSACH WIĘC TO ONA KUPUJE tOSI KREACJE. JUŻ NIE MAM GDZIE TEGO CHOWAĆ-MA WI.ECEJ CIUCHÓW NIŻ JA:-)
Z ROZMIARAMI CIUSZKÓW JEST U NAS BARDZO RÓŻNIE. JESZCZE NIEKTORE 56 WKLADAMY I JEST OK.ZALEZY OD FIRMY. A PRZYZNAM SIE ,ŻE 90% NASZYCH CIUSZKÓW POCHODZI Z CIUCHOLANDÓW. NAPRAWDĘ, ZA NIEWIELKIE PIENIĄDZE MOZNA ZNALEŹĆ SUPER CIUCHY TAKICH FIRM JAK NEXT,GEORGE, ADAMS, H&M , C&A ITD. JAKOSCIOWO SĄ SUPER! MOJA MAMA MA HOPLA NA PUNKCIE KUPOWANIA W LUMPEKSACH WIĘC TO ONA KUPUJE tOSI KREACJE. JUŻ NIE MAM GDZIE TEGO CHOWAĆ-MA WI.ECEJ CIUCHÓW NIŻ JA:-)
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ja na razie nie kupuję, bo mam sporo ciuszków w różnych rozmiarach aż do 74. Póki co 56 jeszcze niektóre są dobre A i tak zakładam jej kilka wybranych rzeczy bo są najwygodniejsze po prostu... a te wszystkie cudne sukieneczki i spodenki czekają na dnie szuflady, jakoś najwygodniej nam w zwykłych bodziaczkach, śpiochach i pajacykach. Ale w sobotę mamy najazd gości, więc trzeba będzie Milenę wystroić
Ja bardzo dużo kupiłam na Allegro, też używanych, wygrałam ze 3 czy 4 aukcje z całymi zestawami fajnych ciuszków i to bardzo tanio wychodziło, po 2-3zł za sztukę
Ja bardzo dużo kupiłam na Allegro, też używanych, wygrałam ze 3 czy 4 aukcje z całymi zestawami fajnych ciuszków i to bardzo tanio wychodziło, po 2-3zł za sztukę
Podziel się: