reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Joasiek mojej malej wibracja za bardzo to sie niepodoba po 5 minutach juz jest larmo i musze wylaczyc ale za to fajnie ponich beka:-D

reklama
A my dzis dostaliśmy karuzelę Chicco...jest bardzo ładna, ale Filipek jeszcze nie widział, bo z rozłożeniem maż czekał na mnie, a że wróciłam z Łodzi późno to mały już spał...:-:)dry: Zobaczy jutro :tak::-D

Karuzelkę kupiliśmy małej tuż po urodzeniu, ale dopiero od dwóch tygodni interesuje się nią. Codziennie po porannej toaleie, kiedy ma dobry humor, kładę ja do łóżeczka i sobie grzecznie słucha i oglada zwierzątka. Gurzy wtedy jak najęta. Potrafi tak przeleżeć z pół godziny. mam wtedy czas dla siebie, czyli toaleta i sniadanko:-D . A karuzelka jest z Tiny love tak jak mata na którą czekamy.
_________Tiny Love KARUZELA FARMA __3xGRATIS______ (175501702) - Aukcje internetowe Allegro

Kupiliśmy fotelik dla małego do samochodu...w poniedziałek, ale mamusia tak go rozpieszcza,że kupiła mu dziś 6 ślicznych książeczek ilustrowanych...ach sama sie nie poznaje..:-):-)

Jeżeli chodzi o leżaczki to ja bardzo polecam TEN z firmy Fisher Price. Jest naprawdę super!!!Ma melodyjki, świecą się światełka, ma wibracje- bardzo Tosia się przy nich uspokaja. Mozna ustawić tak, że jak kopie nózkami to kopnięciem włącza melodyjki.Super sprawa!!!:-)

reklama
Martula, też mi sie podoba ten leżaczek. Nawet zastanawiałam się nad nim, ale stwierdziłam, że teraz już nie warto. Skoro Oliwka waży już 5,5 kg to nie warto mi teraz inwestowac w leżaczek do 11 kg. Dlatego zdecydowaliśmy się na ten do 18 kg. Dziś przyszedł. Super sprawa. Ma wibracje, przy których Oliwka błyskawicznie zasypia. Odrazu jak je włączamy robią jej się maślane oczy. Bardzo podobają jej się zabawki na pałąku, gada do nich i się śmieje. Jedna z wiszących zabawek grzechocze, a druga ma pozytywkę.Trzecia zabawka to grzechotka, którą można całkowicie odczepic i się nią bawic. A jak mała fika nóżkami, to leżaczek się sam buja (jest na płozach).
Jutro postaram się wkleic zdjęcie.

Do góry