reklama
agusia9915
Matka wariatka
bardzo ładny ten lezaczek a Oliwka jaka duza juz jest!
ile kosztował ten lezaczek?
ile kosztował ten lezaczek?
Agusia, leżaczek kosztował 210 zł + 20 zł koszty przesyłki za pobraniem (15 zł kosztuje przesyłka jak się im wpłaci wcześniej pieniążki na konto). Gdzieś kilka dni temu na tym wątku wklejałam linka z aukcją.
A Oliwka rzeczywiście duża się ostatnio zrobiła, coraz ciężej się ją nosi, jakoś w ogóle mi nie wygląda na dziecko, które słabo przybiera.
A Oliwka rzeczywiście duża się ostatnio zrobiła, coraz ciężej się ją nosi, jakoś w ogóle mi nie wygląda na dziecko, które słabo przybiera.
agusia9915
Matka wariatka
to nie duzo jak na takie bajery jakie ma
Mi tez Oliwka nie wyglada na taka co mało przybiera!!
Ale czy wszystkie dzieci musz tak samo przybierac przeciez sa ludzie chudzi ,szczupli ,grugi i grubasni
Mi nikt w szpitalu nie powiedział ze Sara za mało przybiera a wazyli ja codziennie
własnie spojrzałam ze moj syn jak miał 8 tygodni to wazył 5.620 i obwod głowy 39 i klatki tez 39 a urodził sie to miał 3350 i obwod 35 i 33. Sara natomiast majac 5 tygodni wazyła 4790 i obwod głowy 41 a klatki 42 a po porodzie 4300 i obwod głowy i klatki 36 .miała 6 tygodni to wazyła 5000
z tego wynika ze moja corka jakas nie wymiarowa bo łeb jak sklep no i waga jakas mała . jej wymiary odpowiadaja 4 miesiaca zycia mojego syna a te same geny i tak samo karmieni piersia
Mi tez Oliwka nie wyglada na taka co mało przybiera!!
Ale czy wszystkie dzieci musz tak samo przybierac przeciez sa ludzie chudzi ,szczupli ,grugi i grubasni
Mi nikt w szpitalu nie powiedział ze Sara za mało przybiera a wazyli ja codziennie
własnie spojrzałam ze moj syn jak miał 8 tygodni to wazył 5.620 i obwod głowy 39 i klatki tez 39 a urodził sie to miał 3350 i obwod 35 i 33. Sara natomiast majac 5 tygodni wazyła 4790 i obwod głowy 41 a klatki 42 a po porodzie 4300 i obwod głowy i klatki 36 .miała 6 tygodni to wazyła 5000
z tego wynika ze moja corka jakas nie wymiarowa bo łeb jak sklep no i waga jakas mała . jej wymiary odpowiadaja 4 miesiaca zycia mojego syna a te same geny i tak samo karmieni piersia
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
super lezaczki!!!! ja tez bym taki nkupila ale nie jestem pewna czy Laila by sie przy nim uspokoila...ale skoro maja takie bajery to pewno to na dzieciaczki dziala...
Kasiad Twoja Oliwka to sliczna i duza dziewczynka!!! sama widze na Lailusi ze na poczatku bardzo szybciutko przybyla na wadze (no w koncu wazyla tylko 3165g to musiala nadrobic), teraz mniej ale lekarz mowi ze to noralnw, czasem mi sie wydaje ze bardzo rygorystyczni sa w twojej piradni laktacyjnej. ale jak piszesz efekty sa- super!!!
a Oliwce cgyba wloski zjasnialy,co? jest naprawde slodka!!!
Kasiad Twoja Oliwka to sliczna i duza dziewczynka!!! sama widze na Lailusi ze na poczatku bardzo szybciutko przybyla na wadze (no w koncu wazyla tylko 3165g to musiala nadrobic), teraz mniej ale lekarz mowi ze to noralnw, czasem mi sie wydaje ze bardzo rygorystyczni sa w twojej piradni laktacyjnej. ale jak piszesz efekty sa- super!!!
a Oliwce cgyba wloski zjasnialy,co? jest naprawde slodka!!!
agusia9915
Matka wariatka
KUPIłAM łUK Z ZABAWKAMI TROPIKAL CENA 66 Zł
Zabawki TINY LOVE - zabawki rozwojowe, zabawki edukacyjne, zabawki dla najm�odszych
Zabawki TINY LOVE - zabawki rozwojowe, zabawki edukacyjne, zabawki dla najm�odszych
A ja jeszcze Wam pokaże jaką spódniczkę kupiłam Oliwce:
ŚLICZNA SUKIENECZKA NEXT DLA KRÓLEWNY r.3-6 m. (178030331) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNA SUKIENECZKA NEXT DLA KRÓLEWNY r.3-6 m. (178030331) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
madzix
Fanka BB :)
Miska 5! Jak zobaczyłam jaka fajna mate kupiłaś córci-i na dodatek w jakiej przyjemnej cenie to zamówiłam taka samą Teraz czekam na kuriera. Ta karuzelka z fisher price tez bardzo fajna -ale niestety u mnie z przyczyn finansowych musiało dojśc do wyboru albo mata albo karuzelka...a teraz Kasiad narobiła mi apetytu na śliczny leżaczek w którym Oliwka prezentuje sie uroczo:-) . Mówie Wam to nasze forum to najwieksze źródło kryptoreklamy;-)
Podziel się: