reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Karola tej z dinozaurami nie widziałam ostatnio, bo nie miałam okazji:sorry: Ogólnie pościele z Nexta kojarzą mi się z grubszą bawełną i raczej miękką:tak: A jak ta z tymi dinozaurami to nie wiem:no: Ale może w weekend uda mi się sprawdzić, więc jak masz czas to poczekaj;-) Ale nie obiecuję na 100%:zawstydzona/y:

ANEK dziewczyny wcześniej kupowały jakieś rowerki, więc może się wypowiedzą jakie kupowały:-)

reklama
Karola ja do wtorku jestem w IE, więc jeżeli nie będę miała okazji gościć w Next w ten weekend, to dopiero latem, po moim powrocie z PL;-)
A może zapytaj sprzedawcę czy w razie wątpliwości możesz tą pościel zwrócić? Zawsze to inaczej jak osobiście ją ocenisz i sprawdzisz czy Ci pasuje:tak:

Edit: Doczytałam na aukcji, że Sprzedawca wysyła to z UK, więc ze zwrotem może być problem:sorry: I co mnie zastanowiło to 50% bawełna i 50% poliester:confused2: Poliester do najmiększych i najmilszych nie należy (choć ładnie się układa), ale są różne rodzaje i jakości, jeżeli posiada domieszki bawełny i włókien węglowych (nie będę się w to zagłębiać) to jest naprawdę dobry;-) Ciężko wyczuć jak się nie dotknie:tak:

Ostatnia edycja:
no własnie dlatego się zwróciłam o pomoc. no nic przeżyjemy bez pościeli- nie będę bawić sie w te wysłki bo to tylko czas i kasa.

Ja kupiłam Kondziowi kilka dni temu w h&m,załoze mu jutro:tak:.Jak zakupie baterie to wkleje:tak:.

kurcze a ja mam tyle koszul dla Szymka ale jakoś nigdy go w nie nie ubieram wolę koszulki bluzczki.zresztą po domu to on tylko w rajtkach i bluzeczkach biega.

ale może powinnam się od nich przekonać-bo jak wystroicie swoich małch facetów to fajnie wyglądają takie miniaturki biznesmenów.:-D

Victor też w posiadaniu kilku koszul, ale ubieram mu je z reguły na wyjścia, bo po domu to w bluzach i koszulkach biega, żeby mu wygodnie było;-)

Rozalko a jakiej tej koszuli szukasz?:rofl2: Eleganckiej czy bardziej codziennej?

Ja kupiłam Kondziowi kilka dni temu w h&m,załoze mu jutro:tak:.Jak zakupie baterie to wkleje:tak:.
Byłam ostatnio,ale nic ciekawego nie znalazłam u nas.
Victor też w posiadaniu kilku koszul, ale ubieram mu je z reguły na wyjścia, bo po domu to w bluzach i koszulkach biega, żeby mu wygodnie było;-)

Rozalko a jakiej tej koszuli szukasz?:rofl2: Eleganckiej czy bardziej codziennej?

Wizytowej,najlepiej jasnoniebieskiej.:tak:

reklama
Ludzie chyba powariowali...:szok:
NEXT_DOSKONAŁE jeansowe bermudy_GUMA REWELKA r104 (932614278) - Aukcje internetowe Allegro

Nowy zakup malutki;-)
941582474
i
941600858_1
.
Ma jeszcze nówke na te wiosne taka sama:tak:
933912387

Jeszcze buty przede mna dla całej trójki i kurtki wiosenne dla starszaków:szok:.

Do góry