reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Kasiad super te gry, ja bym tą twoją zamieniła na którąś z tych gier:tak::tak: ale na która to juz ty musisz zdecydowac, bo ty najlepiej znasz mozliwości Oliwki:tak::-) napenwo na teraz juz to ta pierwsza, a ta druga to faktycznie może na dłuzej,

reklama
ja bym wybrała drugą pierwsza jak dla mnie też za łatwa :sorry:ale to pewnie zależy od umiejętności dziecka :tak:

Kasiu ty musisz wiedzieć czy ta 1 Oliwkę zainteresuje :tak:

bo jak pisałam Emilka czasem siedziała na mini mini i tam takie gry są:tak: tak jak na yummy i wszystkie ma dawno opanowane i teraz w nie nie gra bo się nudzi :no:

Kasiad ja myślę, że spokojnie możesz wybrać drugą grę. Oliwka jest już na tyle mądra, że poradzi sobie z nią bez większych problemów i wystarczy na troszkę dłużej:tak:

Nie mogę się do gościa od gry dodzwonić, a na wczorajszego maila, że chciałabym zamienić grę na coś trudniejszego, mi nie odpowiedział :crazy:

Będę próbować dalej, a w między czasie zastanawiam się co wybrać:
ELEKTRONICZNA GRA NASI PRZYJACIELE - ZWIERZĘTA (827590331) - Aukcje internetowe Allegro
czy
ELEKTRONICZNA GRA WESOŁA RODZINKA - DOPASUJ ELEME (823346199) - Aukcje internetowe Allegro
Na tych aukcjach są ładnie opisane, są wszystkie plansze. Tak naprawdę to bym wybrała kilka plansz z jednej i kilka z drugiej gry :sorry:

No cały czas się zastanawiam. Ta z Rodziną jest trudniejsza, ma więcej odpowiedzi do wyboru niż w Przyjaciołach, za to jest mniej urozmaicona, bo zadań ma więcej ale wszystkie ograniczają się do 1) znajdź fragment obrazka 2) znajdź kolor i 3) znajdź cień.
No, ale pokazałam Oliwce plansze z Przyjaciółmi i wszystkie bez problemu rozwiązała oprócz cyfr, bo cyfr nie umie.

Okazało się, że Wesołej rodzinki Jawy są 2 wersje i ja wkleiłam Wam nie tę co trzeba, ten gość u którego muszę kupić ma taką:
NOWA SUPER GRA ELEKTRONICZNA WESOŁA RODZINKA G-9 (821095118) - Aukcje internetowe Allegro
Może ma mniej żywe obrazki, za to są wg mnie bardziej przejrzyste i bardziej urozmiaicone zadania, więc już nic nie kombinuję i napisałam do gościa prośbę o zamianę na tę właśnie grę. Mam nadzieję, że się zgodzi :sorry:

reklama
Do góry