karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
U nas też co chwilę wymiana ciuchów w szafie.
Mam pytanie do Was, która z Was ma taką grę:
! Edukacyjna Gra Elektroniczna Junior Trefl (814569459) - Aukcje internetowe Allegro
Mam coś wybrać od chrzestnej dla Oliwki i zastanawiam się nad tym. Ale jestem ciekawa jakie są w niej plansze, jakie zadania do wykoniania na wszystkich 12 planszach. Na aukcjach pokazują tylko kilka.
Kasiad odglądałam tę grą w ten weekend i powiem krótko- do d... tzn. na bardzo krótko za chwilę Oliwka wszystko zrobi i rzuci to w kąt. no jedynie to liczenie to ją może na dłużej zatrzyma ja nie polecam.właśnie też wybraliśmy z
Bobem bo bardziej rozbudowana i trudniejsza- jest też z tej serii jakaś różowa ale nie pamiętam co jest na okładce.
może Szymek w skojarzenia co do czego,jak połączyć jest dobry bo uwielbia puzzle i takie zagadki idą mu zbyt szybko.
ale wiecie co polecam zabawy ze Smyka 19,90 z chłopcem Czu czu one są i wiekowe i klasowe.ja kupiłam Szymkowi 2-3 oraz 4-5 no i POLECAM 4-5 dla naszych malców bo 2-3 to zdecydowanie za proste.
ale naprawdę fajna sprawa na spacer, to auta to karty są spięte razem obraca się je jak wachlarzem ( o matko jak pisze się wachlarz-oby dobrze) i na każdym pasku są 3 pytania a na następnym odpowiedzi.
Ostatnia edycja: