reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Kasiad Victor ma tą samą co Hubek, czyli z Bobem Budowniczym i ona jest na tym etapie w pełni wystarczająca dla niego:tak: Nie mam pojęcia jak ta Junior:no: A czy Oliwka nie będzie na nią jeszcze zbyt mała? Myślę, że to tak dla 4-5latków bardziej, ale może się mylę;-)

Dzis udalo mi sie kupic dla Jenni kurtke za 1 euro a kurtka jest nowa z etykietka i warta 60 euro:-)
niedliche Übergangsjacke 4 Girls von Outburst-neu! bei eBay.de: Jacken Mäntel (endet 22.11.09 20:51:46 MEZ)
Super:-) Ja sobie Victora nie wyobrażam w białej albo jakiekolwiek jasnej kurtce:-p Pewnie co spacer byłaby do prania:sorry:
Muszę i ja się rozejrzeć na ebay.ie tylko, że tam czasem albo nic nie ma fajnego, albo w cenie jak za nówkę w sklepie:shocked2:

My po weekendowych zakupach mamy:
- stolik z krzesełkami
IKEA | Playing | Small furniture | SVALA | Children's table with 2 chairs
do tego na krzesełka:
IKEA | Children's IKEA | Children's decoration | FABLER | Chair pad
- kurtkę dla Victora
20090709_234020138865

20090709_234020138865_2

- czapkę i rękawiczki dla Olivera tj.
*H&M* __CZAPKA _ NIEDŹWIADEK _USZKA __ 62/68 (817706310) - Aukcje internetowe Allegro
bo dla Victora nie mogliśmy znaleźć nic pasującego do kurtki, więc i tak czekają nas jeszcze poszukiwania:sorry:
- świąteczne skarpetki dla dzieciaków tj.
e_d SKARPETKI ŚWIĄTECZNE EARLY DAYS 6-12 mies. 2 (826574794) - Aukcje internetowe Allegro

To dopiero początek, bo muszę jeszcze kupić im trochę ubrań, ale najpierw definitywny przegląd w szafach;-)

Ostatnia edycja:
ooo WOlfia widze, że weekendowe szaleństwo zakupowe było:tak::-D:-D:rofl2: fajny stoliczek z krzesełkami, no i ta czapka dla Oliviera bombowa:-D:tak: ale kurtki nie widze:no:

Irtasia kurteczka superowa:tak: i ta cena :szok: ale pewnie po kazdym spacerku pranko??

kurteczka dla Victora cudna :tak::tak::tak::-)
Też tak uważam :tak:

Irtasia, Ty też wyhaczyłaś super kurtkę dla Jenni, a cena rzeczywiście szok :szok:

Ja narazie zakupów wielkich robić nie będę, bo dostałam 2 siaty od przyjaciółki ciuchów dla Oliwki po Michalinie, połowa na teraz a połowa poczeka aż młoda podrośnie ;-)

reklama
Irtasia,niezła okazja.Ludzie teraz szukaja pewnie prezentów;-):tak:.
Wolfia,super zakupy.Przesliczna kurteczka:szok:,baaardzo mi sie podoba:tak:.

Do góry