reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

słodki ten koszyczek.

dziś dotarła kurtka z Nexta -czekałam równo 3 tyg. ale warto jest cudna a Szymek w tym kolorze wygląda jak słoneczko.

reklama
Gosiu, śliczny ten koszyczek :sorry:

Fajnie Karola, że kurteczka spełniła Twoje oczekiwania :tak:

Mam nadzieję, że nasza też spełni, bo kupiłam Oliwce na Allegro taką z 5-10-15. Pewnie nie pamiętacie, ale zeszłej zimy kupiłam Oliwce w 5-10-15 na wyprzedaży ocieplane spodnie zielone z dodatkiem ciemnego różu. Chciałam do kompletu dokupić różową kurtkę, ale już nigdzie nie dostałam, a w tym roku już nowa kolekcja, więc takie kurtki się nie pojawiły. I niedawno właśnie wypatrzyłam taką kurtkę na Allegro używaną ale w idealnym stanie (mam przynajmniej taką nadzieję, bo kurtka dotrze w przyszłym tygodniu). Jak przyjdzie paczka to Wam pokażę. No to na zimę Oli jest już przygotowana, oprócz kurtki i spodni ocieplanych ma jeszcze bardzo ciepły kombinezon na zmianę.

Ja muszę kupić kombinezon dla Emilki na allegro nic mi się nie podoba a jak już to cena kosmos nie na moją kieszeń w tej chwili :no:
Ja miałam tak z butami i wreszcie trafiłam na Allegro na takie, z których jestem zadowolona :tak:
Kupiłam Oliwce w lumpiku nowe dresowe spodnie Girl2Girl (najwygodniejsze oprócz getrów do żłobka) i tak przyszłościowo na lato bluzeczkę i chustkę na głowę i na rynku nowe rajstopy w cenie szok - 5 zł, potem pokażę.

Ostatnia edycja:
dzisiaj w decathlonie były fajne promocje na kurtki i kombinezony: ceny 59 zł za kombinezon i 49 kurtki, krój sportowo- narciarski, ciepłe i ładnie odszyte, no ale też mam wszystko dla Wiki, więc mimo atrakcyjnej ceny nie kupiłam

Kasia fajne zakupiki:tak::-)

ja szukam wciąz zimowej czapki dla Hubka i nigdzie nie ma nic ciekawego co by było ładne i pasowało do kombinezonu:dry: a dla dziewczynek wybór, że ho ho:dry:

reklama
Kasiu bardzo mi się podoba ta bluzeczka i chustka na lato:tak: Ładniutkie:sorry:
Ja to nie mogę chodzić na zakupy, bo jak widzę te cudeńka w sklepach dla dziewczynek to wymiękam:sorry: Męża bratanicy bym tyle ładnych rzeczy kupiła, ale mój O. mnie sprowadza na ziemię... i prawidłowo niestety:confused2:

Mnie też czeka trochę zakupów dla chłopaków, ale jeszcze mam trochę czasu, bo tu nie jest tak zimno;-)

Do góry