reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Rosmerta nie mieliśmy było od siorki a sprzedała z tydzień wcześniej zanim się dowiedziałam ze w ciąży jestem

taki koszyk jak pokazywałam :tak:w sumie to nie dla Emilki ale pokażę;-)

wybrałam z niebieskim baldachimem i Robert mówił że mam brać jak jest a nie czekać aż mi ktoś sprzątnie sprzed nosa i mi kupił.... i kupił mi też łóżeczko a chciałam z łóżeczkiem poczekać bo umówiłam się na odbiór osobisty i pewnie teraz paczką będę musiała zamówić a to niedaleko mnie :sorry:.........ja pewnie bym jeszcze rozmyślała jak to ja :zawstydzona/y:

zdjęcia z tej aukcji mam nadzieje że będzie w dobrym stanie jak dojdzie ;-):tak:

796307289_2

796307289_4

798888977_1

sliczny ten koszyczek:tak:, marzy mi sie taki dla drugiego maluszka:sorry::rofl2: ale to nie jest taki co można kołysac też???
:no:
nie można :no:mi na takim nie zależało bo potem różnie będzie i mi do łóżeczka zwykłego spać nie pójdzie :-D no i muszę wcisnąć między łóżko a fotel wiec nawet nie miała bym jak kołysać ;-)
no i z Emilką to różnie by mi zakołysała i co :sorry:

Dałam 100zł +35przesyłka wiec myślę ze nie dużo a wygodniej mi będzie :tak:

tez prawda z tym kolysaniem przez rodzeństwo:szok::rofl2: mogłoby byc róznie:sorry:
hehe no właśnie jak coś kupuję myślę pod kontem Emilki

chciałam np na łóżeczko te kieszonki ale jak ja tam coś wsadzę to już po kosmetykach :rofl2: jakbym wzięłam z opcją bujania Emilka na bank by bujała i bujała tylko rozmyślam jak łóżeczko ustawić chciałam główką do Emilki łóżka ale kurcze boje się że coś zmajstruje jak stanie na swoim łóżeczku a jak zrobię na odwrót to jest grzejnik i troszkę nie bardzo by dziecko tak spało :cool: chyba pomyślę nad przestawieniem jednak Emilki łóżka tak by jak stanie na swoim łóżku był przewijak z tej strony :sorry:ale znowu jej się podoba jak śpi zobaczymy czy się zgodzi jak nie będę rozmyślać dalej :-D

a Rosmerta jak ja urodzę to ty będziesz niedługo zaczynać staranka z tego co pamiętam jak pisałaś wiec potem ja z rocznym dzieckiem będę oglądać jakie ty cudeńka kupujesz :-D

Gosiu cudny ten koszyczek:sorry: I w bardzo przystępnej cenie:tak: Ach jak ten czas leci... zaraz będzie w nim nowy lokator;-)
hehe no właśnie jak coś kupuję myślę pod kontem Emilki
chciałam np na łóżeczko te kieszonki ale jak ja tam coś wsadzę to już po kosmetykach :rofl2:
Skąd ja to znam:-D Tylko mój był rok młodszy wtedy i jeszcze więcej było przy nim pracy i mniej rozumiał:-p

reklama
Do góry