reklama
Tym bardziej, że pisałam w czwartek maila, co z moją paczką. Pani na maila nie odpowiedziała, za to w piątek wysłała paczkę (sprawdziłam na stemplu). Mało tego - w piątek zadzwoniłam, ale telefon odebrała kobieta, która twierdzila, że nie jest tą panią albo kłamała, albo podała błędnie telefon. Pomijam już fakt, że zapłaciłam za paczkę ekonomiczną 12 zł, a pani wysła listetem poleconym na 7 zł. No, ale kupiła kopertę bąbelkową, wiem, że każdy ma prawo sobie doliczyć za kopertę a nawet za drogę na pocztę kasę jeśli chodzi o koszty wysyłki.Ja tez bym postawiła pozytywa. Skoro jest nie długo,to moze sie nie orientuje,ze wypada dac znac jesli sa poslizgi w przesyłce.
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
jeśli nie wiesz do końca to nie wystawiaj żadnego komentarza ja czasem tak robię jeśli w sumie to ani negatyw ani neutralny trudno określić.
tylko jeśli kurtka jest ok i cena była ok to może pozytyw i wytłumaczyć Pani mailem jak działa allegro.
a co do przesyłki to ja też zawsze zawyżam-bo nie wiem ile faktycznie zapłącę .no i jak kupię kopertę zaadresuję i pani mi wyliczy ile muszę zapłacić to różnicę wkładam do paczki i wtedy zaklejam i wysyłam.nie chcę dokładać do interesu ale też nie chcę nikogo oszukać na przesyłce.
tylko jeśli kurtka jest ok i cena była ok to może pozytyw i wytłumaczyć Pani mailem jak działa allegro.
a co do przesyłki to ja też zawsze zawyżam-bo nie wiem ile faktycznie zapłącę .no i jak kupię kopertę zaadresuję i pani mi wyliczy ile muszę zapłacić to różnicę wkładam do paczki i wtedy zaklejam i wysyłam.nie chcę dokładać do interesu ale też nie chcę nikogo oszukać na przesyłce.
w sumie Kasia jak masz oberwać negatywa za uczciwą z twojej strony transakcję to wolałabym na twoim miejscu wcale nie wystawiać komentarza na pewno za śmierdzącą papierosami kurtkę pozytyw jej się nie należy mogła chociaż wyprać przez sprzedażąneutral jak dasz da ci negatywa a pewnie za negatywa oberwiesz negatywem
takie to już jest niesprawiedliwe na allegro choć widziałam ze w przypadku transakcji która kończy się sporem i oddaniem prowizji np ze strony kupującego tylko tylko ta osoba co odzyska pieniążki będzie mogła wystawić komentarz i to jest dobre jak dla mnie bo ja też nie wystawiałam negatywów jak ktoś mi oddał prowizję i nie zapłacił bo z mojej strony nie było problemów tylko tej osoby a niby za co miałam dostać negatywa za to że trafiłam na głupka co u mnie kupował ?
takie to już jest niesprawiedliwe na allegro choć widziałam ze w przypadku transakcji która kończy się sporem i oddaniem prowizji np ze strony kupującego tylko tylko ta osoba co odzyska pieniążki będzie mogła wystawić komentarz i to jest dobre jak dla mnie bo ja też nie wystawiałam negatywów jak ktoś mi oddał prowizję i nie zapłacił bo z mojej strony nie było problemów tylko tej osoby a niby za co miałam dostać negatywa za to że trafiłam na głupka co u mnie kupował ?
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Oliwka wygląda prześlicznie w nowej kurteczce Fajnie pasuje do spodni, zwłaszcza jak ma wywinięte lekko do góry u dołu;-) Teraz to już będzie jej cieplutko
agusia9915
Matka wariatka
prześlicznie Kasiad:-)
reklama
Podziel się: