reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Ja tez bym postawiła pozytywa. Skoro jest nie długo,to moze sie nie orientuje,ze wypada dac znac jesli sa poslizgi w przesyłce:sorry:.

reklama
Ja tez bym postawiła pozytywa. Skoro jest nie długo,to moze sie nie orientuje,ze wypada dac znac jesli sa poslizgi w przesyłce:sorry:.
Tym bardziej, że pisałam w czwartek maila, co z moją paczką. Pani na maila nie odpowiedziała, za to w piątek wysłała paczkę (sprawdziłam na stemplu). Mało tego - w piątek zadzwoniłam, ale telefon odebrała kobieta, która twierdzila, że nie jest tą panią :eek: albo kłamała, albo podała błędnie telefon. Pomijam już fakt, że zapłaciłam za paczkę ekonomiczną 12 zł, a pani wysła listetem poleconym na 7 zł. No, ale kupiła kopertę bąbelkową, wiem, że każdy ma prawo sobie doliczyć za kopertę a nawet za drogę na pocztę kasę jeśli chodzi o koszty wysyłki.

Kasiu jeśli miałabym wybierać to albo pozytywny komentarz albo nic..
Po co dostać odwetowy negatyw czy neutral..
A komentarz na mejla możesz wysłać:tak:

jeśli nie wiesz do końca to nie wystawiaj żadnego komentarza ja czasem tak robię jeśli w sumie to ani negatyw ani neutralny trudno określić.
tylko jeśli kurtka jest ok i cena była ok to może pozytyw i wytłumaczyć Pani mailem jak działa allegro.
a co do przesyłki to ja też zawsze zawyżam-bo nie wiem ile faktycznie zapłącę .no i jak kupię kopertę zaadresuję i pani mi wyliczy ile muszę zapłacić to różnicę wkładam do paczki i wtedy zaklejam i wysyłam.nie chcę dokładać do interesu ale też nie chcę nikogo oszukać na przesyłce.

w sumie Kasia jak masz oberwać negatywa za uczciwą z twojej strony transakcję to wolałabym na twoim miejscu wcale nie wystawiać komentarza :no:na pewno za śmierdzącą papierosami kurtkę pozytyw jej się nie należy mogła chociaż wyprać przez sprzedażą:sorry:neutral jak dasz da ci negatywa a pewnie za negatywa oberwiesz negatywem :cool:

takie to już jest niesprawiedliwe na allegro :crazy:choć widziałam ze w przypadku transakcji która kończy się sporem i oddaniem prowizji np ze strony kupującego tylko tylko ta osoba co odzyska pieniążki będzie mogła wystawić komentarz i to jest dobre jak dla mnie bo ja też nie wystawiałam negatywów jak ktoś mi oddał prowizję i nie zapłacił bo z mojej strony nie było problemów tylko tej osoby a niby za co miałam dostać negatywa za to że trafiłam na głupka co u mnie kupował ?

Zrobię tak jak radzicie, wystawię jej pozytywa, coś w stylu: "Przesyłka szła bardzo długo, ale suma sumarum dotarła, kurtka bardzo ładna", a na maila napiszę jej kilka słów.
Porobiłam zdjęcia kurteczki razem ze spodniami od kompletu:

reklama
Do góry