reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Agusia, piekna sukieneczka. Sama chcialabym taka miec. 
O cenie nie wspomne. :-)

Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
sliczna

Emilka się uparła na hulajnogę
jeździła u mojego chrześniaka kilka dni temu marudziła że ją chce do domu ale mówiłam ze później jej taką kupimy (nie miałam namyśli że teraz) potem myślałam ze zapomniała a wczoraj widziała dziewczynkę na dworze przez balkon i spakowała wszystkie swoje pieniążki w torebkę i chciała jechać do sklepu kupić sobie hulajnogę 
ale uważam że jest na nią za mała ,sama nie wiem nie chce by znowu coś leżało
;-)

a gdzie zdjęcia z komunii ???Prześliczna:-).Ja ostanio mniej kupuje,braki w funduszach po komunii,a jeszcze w tym miesiącu przed nami jedna komunia i wesele
.

rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
no to Emilka sie faktycznie napaliła na tą hulajnogę
no właśnie
:-) czekamy...

bramka dla Hubka na dzień dziecka zamówiona
odbierzemy ją w sobotę bo do odbioru pod Poznaniem
i w sobotę zakupilismy hubkowi kaloszki
firmy cherokee w tesco za 30zł

a gdzie zdjęcia z komunii ???;-)
no właśnie

bramka dla Hubka na dzień dziecka zamówiona

i w sobotę zakupilismy hubkowi kaloszki

Ostatnia edycja:
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Emilka się uparła na hulajnogęjeździła u mojego chrześniaka kilka dni temu marudziła że ją chce do domu ale mówiłam ze później jej taką kupimy (nie miałam namyśli że teraz) potem myślałam ze zapomniała a wczoraj widziała dziewczynkę na dworze przez balkon i spakowała wszystkie swoje pieniążki w torebkę i chciała jechać do sklepu kupić sobie hulajnogę
:;-)
Dziś widziałam 2,5 latka na hulajnodze i super sobie radził Kuba też mówi,że kupimy.
Taką miał chłopiec
HULAJNOGA TRÓJKOŁOWA dla malucha PRODUKT POLSKI (634240890) - Aukcje internetowe Allegro
ta fajna
HULAJNOGA CZTEROKOŁOWA - BEZPIECZNA (635396407) - Aukcje internetowe Allegro
HULAJNOGA-dla NAJMŁODSZYCH-ZOBACZ-SCOOTER (635870457) - Aukcje internetowe Allegro
Miśka 5
Mamy lutowe'07
bardzo fajne te hulajnogi, ale ja się nie piszę, w pokoju dziewczynek i tak nieraz trudno stopę postawić jak Wiki powyciąga swoje zabawki, a poza tym dopiero z miesiąc temu zakupiliśmy rower

reklama
Podziel się: