reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

chcę kupić coś takiego Szymkowi WYŚCIGÓWKA RC OD KIDDIELAND NOWOSC B-STOK #ELCIK (662175278) - Aukcje internetowe Allegro

i tu pytanie

czy wasi chłopcy bawią się już może autkami zdalnie sterowanymi??? wiem że któryś malec doastła Zyg Zaka sterowanego i potrafi go już sam obsłużyć??
podoba mi się coś takiego i Szymkowi też powinno tylko będzie się wkurzał że nie potrafi go opanować. jeszcze w zamian zastanawiam się nad torem dla małych autek TONKA 3 tory.

reklama
Karola, ja nie mam ani chłopca ani takiego autka, ale producent podaje, że autko jest od 18 miesiąca, więc myślę, że operowanie nim nie jest trudne. Moja Oli np potrafi obsłużyć touchpada w kompie, sama sobie najeżdża kursorem na konkretną bajkę i klika, żeby ją uruchomić, także dzieci w tym wieku pewnie i autkami potrafią sterować :tak: A samochód super :tak:

Konrad nie ma jeszcze nic na pilota,ale mysle ze pewnie dawałby sobie rade:tak:.Warto kupic cos firmowego,bo nasi mężczyzni jeszcze nie są wprawieni w jezdzie;-):-D.

Karola autko fajne:tak::-) myslę, że Szymek da radę, bo rzeczywiście autko od 18miesiaca więc pewnie proste w obsłudze:tak: Hubek dostał kiedys auto zdlanie sterowane ale takie normalne skomplikowane i owszem bawił sie nim, ale tata:-D:-D a Hubek zachwycony patrzył i ewentualnie z Tatą razem sterował:tak: teraz autko narazie schowane, ale pewnie na jesień jak pogoda ograniczy spedzanie nia na dworze to powróci do łask;-)

Mi tez sie wydaje ,ze fajna sprawa to autko ,oczywiscie firma tez ma znaczenie:-p;-):tak:...mysle ze Szymek spokojnie go opanuje migusiem:-)

Ostatnio poczyniłam pewne zakupy,ale pewnie nie zrobie zdjec z braku czasu:zawstydzona/y::sorry2:.
Kasiu,fajny zlewik:tak:.

reklama
Tycia świetna kurtka i świetna cena :szok::tak:
Kurcze chciałam zobaczyć kurtki dla dziewczynek, ale jakoś nie umiem się po tej stronie poruszać i znaleźć :nerd:

Do góry