reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
A co to za wodne kolorowanki :confused:

Moja Milenka chyba nie odziedziczyła po mnie zamiłowania do rysowania, bo wogóle nie chce rysować i kolorować :no: jedynie farbami lubi pociapać, ale nie malując tylko ciapiąc wszystko dookoła :-p i tylko dzięki temu wczoraj udało mi się zrobić obiad :sorry2:

fajne te malowanki:tak::-) musze pomyslec i nad tym:tak: Gosia nie wiesz czy czasem w tym zabawkarskim koło ciebie nie ma takich malowanek:confused:

Joasiek Hubek uwielbia bawić się farbkami do malowania palcami:tak: może kup dla Milenki cos takiego, dzieci uwielbiaja sie wybrudzić;-):-D:-) a te naprawde łatwo schodzą ze wszystkiego:tak:

rosmerta Milenka ma właśnie takie farbki do malowania paluszkami... tzn miała... bo wczoraj przy gotowaniu obiadu wyciapała wszystkie do końca i muszę jakieś nowe kupić :tak:

Nie wiem czy pamiętacie, ale kupowałam Oliwce takie wodne malowanki (kiedyś wklejałam zdjęcia) i super się nimi bawi do tej pory. Nie warto kupować na aukcji, bo się przepłaca, ja kupiłam w markecie chyba coś w granicach 5 czy 6 zł.

O dniu dziecka jeszcze nie myślę, narazie muszę kupić chrześniaczce prezent na 6 lat i nie wiem kompletnie co wymyślić :baffled:

Wodne malowanki mówicie,hmmm...trzeba poszukać w Auchan moze w weekend.
Kuba dostał motor na trzech kółkach,zachwycony,ale nie ma siły kręcić jeszcze,bo dośc ciężko jeżdzi.:-)

Cieszę sie, ze wam sie kaloszki podobaja....

A my nie myślałam nad prezentem na dzień dziecka..ale teraz już wiem-kupie mu tą bramkę..Filip lubi kopać piłkę...ale jeżdżę z nim na stadion - teść jest opiekunem obiektu - wiec mamy pole do popisu - ale w domu to w domu..Dzieki za pomysł;-)

reklama
Do góry