reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Ale czadowe zielone sandałki:tak::tak: Bardzo lubię zielony kolor u dziewczynek;-) Masz rację rozalka, teraz dla dziewczynek to prawie wszystko w różu produkują:eek: A przecież jest jeszcze tyle ładnych kolorów:tak:

a ja poszukuję czegoś wielofunkcjolanego na nasz osiedlowy plac zabaw tylko tak 200zł no max 300zł bo wszystkie zabawki już się opatrzyły i Szymek zdecydowanie się tam nudzi.
NOWOŚĆ ZJEŻDŻALNIA DLA DZIECI+ KOSZYKÓWKA 310 (612703877) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy choć jedna prosta zjeżdzalnia ok 100m jest - ale może to do dziadków kupię a tam może coś takiego??
BUJAK DWUFUNKCYJNY ( STOLIK ) (618683563) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
już sama nie wiem co.była kiedyś taka dmuchana trampolina ale jakieś dziecko przebiło i tak ta guma leżałą całą zimę więc teraz to już do d........ całkiem.

Rosmerta, buciki fajne :tak:

Rozalka, spodenki super i cena też super :-D

Karola, fajna ta zjeżdżalnia, ale czy ja dobrze zrozumiałam, że chcesz ją kupić na ogólnodostępny plac zabaw :confused:

Co do zakupów, to dla Oliwki kupiłam bluzeczkę na lato na jedno ramię za 1 zł, ale dużo bardziej jestem zadowolona ze stroju kąpielowego, który kupiłam Paulinie. Naprawdę super strój na basen za całe ... 3 zł. Do wtorkowej obniżki (wszystko za 1 i 3 zł) to się chyba dlatego uchował, że ktoś go wmieszał w ciuchy dla małych dzieci i w sumie go znalazłam przez przypadek, przepatrując czy nie ma czegoś ciekawego dla Oliwki. Potem pokażę zdjęcia.

reklama
tak - to ogólno dostępny plac zabaw koło naszego domu. już kiedyś pisałam żę zrobiliśmy go z mężem jest zamykany ogrodzony i przychodzi tam ok 10 dzieci a codziennie w sumie to 4 w tym SZymek dzieci są w tym samym raczej wieku od 2-3 lat.

Do góry