reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Joasia namiot śliczny :tak:

Oliwieczka ciuszki super na małej modelce jeszcze fajniej wyglądają buciki również śliczne :tak:

ja dziś w biedronce widziałam zestaw wadera taczka z zestawem do pisaku 30zł i duże wywrotka z zestawem zabawek też za 30zł

taczka była taka w środku bardzo ładny zestaw foremek wiaderko i łopatki itd SUPER TACZKA DO PIASKU 3 KOLORY WADER SKLEP (616819089) - Aukcje internetowe Allegro

i chyba taka wywrotka WADER 36400 SUPER TRUCK WYWROTKA SAMOCHÓD od SS (612188396) - Aukcje internetowe Allegro
tez z zabwakami w środku

i namiot był za 29zł ;-):tak:

może ktoś szuka ;-)

reklama
A ja mam dla Kondzia nówki Bartka z zeszłego roku;-):-D.Kupiłam mu numer 24 zimą i miałam nadzieję,że do lata mu tak noga urośnie.No i nie urosła.Teraz za to sa super:-D.Aha,mam juz nawet nowe na zime,Bartka 26...Mam manię kupowania za dużych butów:szok:;-).

a Emilka ma pełno Clarksów nie wiem czy wynosi nawet wszystkie :sorry: ale jak pojadę do Factory po klapki dla siebie(o ile tam pojadę) to zobaczę czy nie ma jakiś fajnych adidasków dla niej lub innych bucików takich tańszych jak w zeszłym roku udało mi się kupić:tak:

reklama
Do góry