reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
KArola samolot superowy:-) a to dziadek ma taki duzy basen:confused: fajnie...
no i faktycznie cene inna zalicytowałaś a inna do zapłaty, a jaka dostałas na e-mail:confused: płac taką jak doszedł e-mail i już:tak:

Karola, samolot super :tak:
A płacisz 26 zł, bo w aukcji były wystawione 2 przedmioty w licytacji i w takiej sytuacji płaci się mniejszą kwotę z tych wygranych. To jest taki specjalny rodzaj aukcji, nie pamiętam jak się to nazywa. Można wystawić w ten sposób nawet 10 przedmiotów i więcej i wtedy obojętnie jaką kwotę są chętne zapłacić osoby z wyższych partii listy kupujących, wszyscy płacą tyle ile skłonna jest zapłacić osoba dająca najmniej z kupujących.

Zapomniałam, że wczoraj kupiłam Oliwce:
MAGICZNE EDUKACYJNE KSIĄŻECZKI: NOODY,PUZZLE (625085475) - Aukcje internetowe Allegro
Najbardziej mi zależało na tej książeczce z puzzlami, na każdej stronie ma do ułożenia obrazek składający się z 6 puzzli (jest 6 takich obrazków w książeczce).
Dziś odebrałam książeczki, Oliwce bardzo się podobają, puzzle też układała ze mną (to jej pierwszy kontakt z takimi puzzlami).

KArola samolot superowy:-) a to dziadek ma taki duzy basen:confused: fajnie...
no i faktycznie cene inna zalicytowałaś a inna do zapłaty, a jaka dostałas na e-mail:confused: płac taką jak doszedł e-mail i już:tak:

no ma specjalnie dla wnuczka zrobił w domu kryty tzn. miejsce było aby go zrobićale czekało ponad 20 lat ale Szymek jakoś średnio tam ma chęć chodzić nie wiem czemu bo na zajęcia do spoptu idzie zadowolony.

Karola, samolot super :tak:
A płacisz 26 zł, bo w aukcji były wystawione 2 przedmioty w licytacji i w takiej sytuacji płaci się mniejszą kwotę z tych wygranych. To jest taki specjalny rodzaj aukcji, nie pamiętam jak się to nazywa. Można wystawić w ten sposób nawet 10 przedmiotów i więcej i wtedy obojętnie jaką kwotę są chętne zapłacić osoby z wyższych partii listy kupujących, wszyscy płacą tyle ile skłonna jest zapłacić osoba dająca najmniej z kupujących.

to w sumie taka aukcja się opłaci prawda dla kupującego.i takim sposobem wyszło mnie to o 18 zł mniej niż na innych aukcjach.

reklama
Do góry