reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
To poczekam az ci sie zechceBabcia kupila Julci trampeczki....a ja adidaski......jeszce musze kupil ladne biale buciki do sukienki....
zdjecie wiecie ze wkleje tylko ze jak mi sie zachce...hihihi
Oliwieczka
ale u was zakupy widze do przodu...u mnie marnie..brak chęci, motywacji, pomysłu i kasy
Oj Mysia przyjdzie wiosna to spojzysz na to wszystko inaczej
a jak nie masz peniedzy to zawsze mozesz cos upatrzeć na allegro, niekoniecznie formowego czy nowego.
Nuśka, nie ociągaj się, dawaj fotki!
Nie miałam już nic kupować, ale skusiłam się na jeansy, bo strasznie mi się spodobały (mają ciekawy krój i są fajnie poprzecierane), a kosztowały tylko 4 zł, przy czym wyglądają jak nówki Są jakiejś firmy Akrkids, nie słyszałam nigdy o niej, jeansik z laikrą, rozciągliwy, czyli taki jak lubię dla Oliwki, bo tak bardzo ruchów nie krępuje jak zwykłe jeansy.
A Paulina (też w lumpiku) kupiła Oliwce bluzę Zary za 11 zł - bardzo ładna i też zupełnie niezniszczona. Rozmiar 18-24 miesiące - bałam się, że będzie za mała, ale jest akurat, widać ciuchy z Zary wypadają dość duże.
Spodnie mam nadzieję, że też będą dobre, bo jeszcze nie przymierzałam, w sklepie przytknęłam tylko do Oliwki sprawdzając długość, mają rozmiar 2. Wyprałam i przez noc wyschły, to dziś jak Oli wstanie przymierzę jej.
Nie miałam już nic kupować, ale skusiłam się na jeansy, bo strasznie mi się spodobały (mają ciekawy krój i są fajnie poprzecierane), a kosztowały tylko 4 zł, przy czym wyglądają jak nówki Są jakiejś firmy Akrkids, nie słyszałam nigdy o niej, jeansik z laikrą, rozciągliwy, czyli taki jak lubię dla Oliwki, bo tak bardzo ruchów nie krępuje jak zwykłe jeansy.
A Paulina (też w lumpiku) kupiła Oliwce bluzę Zary za 11 zł - bardzo ładna i też zupełnie niezniszczona. Rozmiar 18-24 miesiące - bałam się, że będzie za mała, ale jest akurat, widać ciuchy z Zary wypadają dość duże.
Spodnie mam nadzieję, że też będą dobre, bo jeszcze nie przymierzałam, w sklepie przytknęłam tylko do Oliwki sprawdzając długość, mają rozmiar 2. Wyprałam i przez noc wyschły, to dziś jak Oli wstanie przymierzę jej.
Załączniki
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
fajowne ciuszki Kasiad bluza superowa!
karola-04
bluza smakowita - ale co do romizrów firmy ZARAZ to myślę że to naprawdę indywidualne podejście mają super śmieszną rozmiarówkę
w naszym przypadku wszystko co zapinane na brzuszku musi być rozmiar większy typu. piżamka, koszula, sweterek
jednak jeśli chodzi o kurtki to rozmiar odpowiedni co do wieku jest ok.
w naszym przypadku wszystko co zapinane na brzuszku musi być rozmiar większy typu. piżamka, koszula, sweterek
jednak jeśli chodzi o kurtki to rozmiar odpowiedni co do wieku jest ok.
reklama
karola-04
ADIDAS -FAJNY DRESIK 2-3 LATKA (586744733) - Aukcje internetowe Allegro z ostatniej chwili
Podziel się: