reklama
Pokażę Wam jeszcze dwie tuniczki:
1. to ta gratisowa do aukcji z tuniczką Adams, którą niedawno wklejałam
2. kupiona w lumpiku za 8 zł (nie zauważyłam, że ma na rękawie zdobienie porwane, ale na szczęście idzie to naprawić)
1. to ta gratisowa do aukcji z tuniczką Adams, którą niedawno wklejałam
2. kupiona w lumpiku za 8 zł (nie zauważyłam, że ma na rękawie zdobienie porwane, ale na szczęście idzie to naprawić)
Załączniki
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
bardzo ładne te tuniczki Kasiad:-)
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
może i normalne że jak mrozy to i skarpeta w bucie ale to że noga się poci to już moim zdaniem wada buta a raczej technologii wytwarzania.
skoro są buty w ktrych dziecku noga się nie poci to znaczy, że nie wina nogi a rczej skłonności tylko towrzywa kleju i Bóg wie czego jeszcze.
skoro są buty w ktrych dziecku noga się nie poci to znaczy, że nie wina nogi a rczej skłonności tylko towrzywa kleju i Bóg wie czego jeszcze.
Oliwieczka
ładne te tuniczki
karola-04
to może moje dziecko jest zmarźluchem albo od tego że mu się spocą w nich buciki robiły się zimneKonrad ma Bartka i nie zakładałam mu nigdy dodatkowej skarpety.
reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Śliczne zakupy Dziewczyny
Co do butów Bartka to Victor chodził w nich zimą w Polsce i nie mogę narzekać, bo stópki miał cieplutkie, a miał na nich tylko rajstopki
Teraz czekają mnie zakupy dla Chłopaków, ale to nie w tym miesiącu, bo mieliśmy trochę wydatków i opłat
Co do butów Bartka to Victor chodził w nich zimą w Polsce i nie mogę narzekać, bo stópki miał cieplutkie, a miał na nich tylko rajstopki
Teraz czekają mnie zakupy dla Chłopaków, ale to nie w tym miesiącu, bo mieliśmy trochę wydatków i opłat
Podziel się: