reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Super ciuszki Nuśka:szok::tak::-) swterek ten kremowy fajowny, sama taki kupiłam dla męża chrzesniaczki:tak: bluza w kwiaty bajerancka:tak:

Kasiad sliczna ta tuniczka, i ta cena:szok::tak::-)

zakupilismy juz dla hubka takie buciki jak się cieplutko zrobi (musimy miec cos na majowy weekend bo jak sie ciepło na wyjeżdxie zrobi to za późno będzie myslec o letnich butkach)
Willkommen bei Elefanten | Kinderschuhe | Kollektion

jakie rozmiary nosza wasze dzieciaki, my te butki kupilismy rozm 24 i jeszcze ,mnóstwo zapasu jest:sorry2::-p Rozalka twój Kuba to mniej więcej ten sam wzrost ma to jaki nosi rozmiar bucików?

Oli obecnie też nosi rozmiar 24, nie są ani za duże, ani za małe, takie w sam raz.
W tym wieku wolniej nóżka rośnie :tak:

fajowe te sandałki serio
ja w tym sezonie postanowiłam nie ryzykować i już nie będę wymyślać z firmą mam dwie tylko w opcji zakupu albo właśnie elephanten lub ECCO choć te drugie jako piorytet.
szczerze mogę powiedzieć, że Bartki jako zimowe buty te co kupiliśmy ( 175,00zł) był do D..py i nie polecam.

Nuska ale szał zakupów:szok::-D

Kasiad sliczna tuniczka:tak:

Rosmerta te buciki sa super:tak:A wiem co mowie,bo jestem uzalezniona od elefantena;-) W zeszłym roku miałysmy identyczne(no prawie bo czerwone):-D:tak: i w w tym roku tez na pewno kupię je Martusi. A jesli chodzi o rozmiarówke to elefanten zawsze wypada większy niz np. Bartek:tak:

Ja akurat z zimowych butów BArtka jestem super zadowolona, nie widac na nich sladu zniszczenia, nie przemokły ani razu, nózka cieplutka w nich:tak: no ale moze miałas karola inny model jakiś i cos tam nie podpasowało
ja wiem, że na zimę to zawsze juz chyba sie szarpnę na BArtka chociaz te ceny to szok normalnie:baffled:
w ogóle ceny bucików dziecięcych są powalające:dry:a jak są tanie to znowu najczęściej źle zrobione, zginają się w podeszwie nie tam gdzie powinny, itp.:dry::nerd:

aż poszłam zobaczyć co na kartonie jest napisane caena 179,90zł model marrone orange a na stronie nie znalazłam już zimowych butków więc nie wkleję.
no fakt stan ich idealny,nie przemokły ale czy noga byłą w nich ciepła :no::baffled:
koniecznie musiałam zakładać wełnianą grubą skarpetkę a jak chodził bez skarpetki no stopka byłą spocona.
w butach z Ecco ( fakt że mieliśmy z tej firmy buty na wiosnę jesien i lato zimowych jeszcze nie testowałam) nigdy nie miał spoconej nogi.:tak::tak:

na jesień wystawię je na allegro może ktoś kupi w końcu na gwarancji z paragonem kartonem kto wie.

reklama
Do góry