reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Kasiad udane zakupy:tak:
A co do rozmiaru to 110 to za duzy rozmiar aby juz kupowac moj Chris obecnie ma 6 lat i nosi 116:tak:

No pewnie, że to zależy od dziecka, są wyższe i niższe dzieci, a poza tym te dzieciaczki z mocniejszą budową wchodzą w większe ciuchy, niż chudzioszki o tym samym wzroście :tak:

Ostatnio wyciągnęłam sukieneczkę, którą Madzia miała na swoich 2 urodzinkach. Jest w rozmiarze 116. Sama jestem w szoku. A Majeczka chyba ją założy za 2 latka. Dzieci potrafią być baaardzo różne.

Kurtka to faktycznie może być trochę większa i to nie razi, przynajmniej tyłek jest dobrze zakryty ;-)
no właśnie my mamy kurteczke 2-3 latka z mothercare i musze powiedzic ze za rok napewno będzie zbyt krótka choć rękawy pewnie będą dobre ale pupa ledwo zakryta dlatego myslałam o tym na 110

reklama
Tycia fajny :tak: ale ja nie skorzystam :no:odnosze wrazenie ,ze toniemy w zabawkach i pojazdach, zwłaszcza po swietach :-D

Do góry