reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
my mamy sanki drewniane z oparciem, ale to oparcie mozna potem rozmontowac i są normalne sanki:-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No to mąż dokonał za mnie wyboru,kupił takie w sklepie za 39 zł.
Kuba zachwycony,pierwsze saneczkowanie za nami.
SANKI POLSKIE TANIE I ŁADNE (485080468) - Aukcje internetowe Allegro
A izapomniałam,wczoraj Kubula dostał od moich rodziców i oszalalł na jego punkcie,wszędzie go targa
http://www.allegro.pl/item490786799_noddy_pluszowy_28_32_cm_od_epee_bajeczny.html
A izapomniałam,wczoraj Kubula dostał od moich rodziców i oszalalł na jego punkcie,wszędzie go targa
http://www.allegro.pl/item490786799_noddy_pluszowy_28_32_cm_od_epee_bajeczny.html
Ostatnia edycja:
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Sanki i noddy superNo to mąż dokonał za mnie wyboru,kupił takie w sklepie za 39 zł.
NODDY pluszowy 28/32 cm od EPEE - BAJECZNY (490786799) - Aukcje internetowe Allegro
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
O jakie fajne sanki U nas też włączałam kiedyś NoddiegoVickowi, ale nie był zbytnio zainteresowany Za to kotki są już od jakichś dwóch miesięcy na topie
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Fajowe saneczki niedrogie.Włączałam Konradowi Noddiego,ale za cholercie nie chciał patrzec.Moze wybrałam moment,w ktorym nie mial ochoty na bajki.
O jakie fajne sanki U nas też włączałam kiedyś NoddiegoVickowi, ale nie był zbytnio zainteresowany Za to kotki są już od jakichś dwóch miesięcy na topie
Mają juz swój gust nasze maluchy.
Kuba nie przepada za teletubisiami,tzn.ma 2 dwa i je uwielbia,ale bajke nie bardzo.
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
I Kubulek ma racje ja tez ich nielubieMają juz swój gust nasze maluchy.
Kuba nie przepada za teletubisiami,tzn.ma 2 dwa i je uwielbia,ale bajke nie bardzo.
reklama
Podziel się: