reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Ja na zime mam juz dla dzieciakow wszystko:tak:.No moze dla starszakow przydałyby sie jakies spodnie na snieg,ale reszta juz jest.

No naprawdę fajny ten kombinezon Karola i taka cena :szok: kupił razem z czapka i szalem :confused: z tego co widzę, to są nówki :confused:
no nowki z metkami tak caly zestaw czapka kurtka spodnie i szalik jedynie szalik to mogli sobie darowac bo tragiczny. no 50zł jesli kturas chetna to namiary: gielda samochodawa Pruszcz Gdanski. ja nie bylam bo my w tym czasie bylismy na basenie ale Karol mowi ze tam jest tyle ciuchow ze szok moze nie furmowki i nie jakies hity ale tanizna. spodnie nowe mozna kupic dla dziecka za 5 zł jeansy ocieplane tylko nie wiedzial czy brac czy nie no ale to kupil bo jakies kobiety tez kupowaly. :)

musze to jakos zaimpregonowac - mamy taki spray ale cos naprawde co wody nie przepusci. to jest naprawde bardzo grube ma taka jakby wate w srodku i gruby polar od wewnatrz wiec mysle ze rajstopki i moze ruszac w snieg a jak wymarze ot do pralki i po sprawie. no i serce nie bedzie bolalo za taka cene jak sie przedrze wymarze itd.

Ostatnia edycja:
Moje zakupki z wczoraj z lumpika dla Oliwki:
1. bluzka Early Days za 3 zł
2. druga bluzka Early Days za 1 zł
3. spodnie z rozciągliwego beżowego sztruksu za 3 zł

reklama
Do góry